Már a körmeidre is tetováltathatsz!

koromtetovalasTényleg elmondhatjuk, hogy most már bárhová varrathatunk magunkra tetoválást – a határ a csillagos ég. A körömtetoválás is divathóborttá vált, hiszen itt nem kell örökre dönteni, hanem amint lenő a köröm, vége a mintának...

A körömtetoválás ötlete egy divatgurutól származik – szól a fáma -, mégpedig Ambie Stapleton-tól. Christian Boyd tetoválóművész pedig megvalósította Ambie elképzeléseit – kitalálta, hogyan lehet a gyakorlatba ültetni.

Abból indultak ki, hogy a klasszikus manikűr már unalmas, megszokott dolog, bár ott is határtalan a színek, a minták, a formák tárháza, de azért csak érett már valami újítás a világ gyors változásai, divatirányzatai mellett.

HIRDETÉS (x)

A körömtetoválás teljesen fájdalommentes, állítólag olyasmi érzés, mintha masszíroznák a körmeinket. A köröm felszínét színezi át, nem sérti meg a felületét.

Az alkotás természetesen kopásmentes, de nem állandó, pedig tetoválás, hiszen ahogyan nő a köröm, s levágjuk, folyamatosan tűnik el a minta is.

De legalább, benne van a manikűrhöz hasonlóan, a változatosság lehetősége, hiszen ha lenőtt a köröm, újra rakathatunk rá valamilyen mintát.

Forrás: urbanplayer.hu
Fotó: needlenails/instagram

Kipróbálnád/kipróbáltad már a körömtetoválást?

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Napi kikapcsolódásként lapozgatni keztem egy reklámújságot.... és az alábbi részre lettem figyelmes. Fröccs Fajták... Kisfröccs, nagyfröccs,...
Bővebben...
Székesfehérvár megismeréséhez, hozzátartoznak a helyi események látogatása. Debrecen a karneválljáról hires, amit gyerekként, felnőttként én is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!