Már a körmeidre is tetováltathatsz!

koromtetovalasTényleg elmondhatjuk, hogy most már bárhová varrathatunk magunkra tetoválást – a határ a csillagos ég. A körömtetoválás is divathóborttá vált, hiszen itt nem kell örökre dönteni, hanem amint lenő a köröm, vége a mintának...

A körömtetoválás ötlete egy divatgurutól származik – szól a fáma -, mégpedig Ambie Stapleton-tól. Christian Boyd tetoválóművész pedig megvalósította Ambie elképzeléseit – kitalálta, hogyan lehet a gyakorlatba ültetni.

Abból indultak ki, hogy a klasszikus manikűr már unalmas, megszokott dolog, bár ott is határtalan a színek, a minták, a formák tárháza, de azért csak érett már valami újítás a világ gyors változásai, divatirányzatai mellett.

HIRDETÉS (x)

A körömtetoválás teljesen fájdalommentes, állítólag olyasmi érzés, mintha masszíroznák a körmeinket. A köröm felszínét színezi át, nem sérti meg a felületét.

Az alkotás természetesen kopásmentes, de nem állandó, pedig tetoválás, hiszen ahogyan nő a köröm, s levágjuk, folyamatosan tűnik el a minta is.

De legalább, benne van a manikűrhöz hasonlóan, a változatosság lehetősége, hiszen ha lenőtt a köröm, újra rakathatunk rá valamilyen mintát.

Forrás: urbanplayer.hu
Fotó: needlenails/instagram

Kipróbálnád/kipróbáltad már a körömtetoválást?

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Az egyik nyilvános motoros csoportban felmerült annak a lehetősége, hogy a csapat moderátora egy KRESZ...
Bővebben...
Múlt héten elmentem egy nyílt napra a MAMI motorkerékpár szerelő szakközépiskolába. Nagyon megörültek nekem, azt...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!