Egy nő megnyúzatja halott férjét a tetovált bőréért

chris wenzel tetovalas bor nyuzas

Ez is Amerikában történt, mégpedig Saskatoonban. Chris Wenzel tetoválóművészként dolgozott, és saját bőre is szét volt varrva. A nemrégiben elhunyt férj bőrét, be akarja kereteztetni özvegye, hogy megóvja az örökkévalóságnak.

Chris Wenzel a közelmúltban halt bele súlyos betegségébe: fekélyes vastagbélgyulladása volt. Nagyon fiatalon, 41 évesen távozott az élők sorából.

Özvegye, Cheryl nem mindennapi módon szeretne megemlékezni férjéről: meg akarja nyúzatni, a tetovált bőrét, s egy céggel konzerváltatni, illetve bekereteztetni azt.

HIRDETÉS (x)

A nő szerint, Chris akkor lenne a világon a legboldogabb, ha imádott tetoválásait nem adnák oda az enyészetnek. A Save My Ink Forever nevezetű cég vállalja a kívánság teljesítését: sebészeti úton kimetszik a mintákat, és egy speciális formulába rakva konzerválják.

Kyle Sherwood, a cég egyik vezetője szerint, a tetoválások mind-mind egy történetet mondanak el, s ugyebár azért varratja magára az ember, mert élete végéig meg akar emlékezni valamiről általa. Tehát, Kyle úgy vélekedik, hogy egy Picasso-t sem temetne el senki, akkor a tetoválásokat miért kellene...

Chris Wenzel egyébként, életében először, 9 évesen fogott tetoválógépet a kezébe, s nagynénjén próbálta ki. Ugyanakkor, Chris feleségének, Cheryl-nek is vannak természetesen a férjétől kapott minták a testén, s ő is azt szeretné, hogy halála után konzerválják ezeket.

A Save My Ink Forever által elkészített ‘alkotást’, tavasszal fogják bemutatni a nagyközönség előtt. Megnéznéd?

Forrás: 24.hu Fotó: youtube

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Az egyik nyilvános motoros csoportban felmerült annak a lehetősége, hogy a csapat moderátora egy KRESZ...
Bővebben...
Múlt héten elmentem egy nyílt napra a MAMI motorkerékpár szerelő szakközépiskolába. Nagyon megörültek nekem, azt...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!