Kánya Kata 65 évesen tetováltatott magára

kanya kata tetovalasA népszerű színésznő, Kánya Kata, a budapesti Perfect Chaos Tattoo-ban varratott magára egy mérges medúzát. Tudod, miért pont ezt választotta?

Kánya Kata 65 éves, magyar színésznő, aki 21 éve vezet egy társkereső irodát is. Úgy döntött, nincs mire várni, és tetováltat magára valamit. Lányának, Wossala Rozinának is van tetoválása, és ez inspirálta színésznő édesanyját.

A facebook oldalára posztolta is Kánya Kata a kényes műveletet, s ezt írta hozzá: „Na, azt hiszem most bolondultam meg végleg”. Sosincs késő - üzenjük!

HIRDETÉS (x)

Kánya Katának, elmondása szerint, mindig is tetszettek a szépen elkészített minták és sóvárogva nézte a lányáét. Egy kis vacillálás után, bele is vágott.

Hosszú évek óta a tenger és a búvárkodás szerelmese Kata, s nem volt kérdés, hogy egy tengeri állatot választ magának. Ez pedig, a kockamedúza lett, aminek avilágon a legerősebb a mérge.

A Hét élet című filmben „szerepelt” az állat, amikor Will Smith nézegette – innen jött az ötlet a tetováláshoz.

Forrás: blikk.hu, Kánya Kata facebook
Fotó: Kánya Kata facebook

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Hiába nézegetem bizakodva a hétvégi időjárást, jelen állás szerint úgy fest, hogy ennyi volt számomra...
Bővebben...
Már az ötletelgetés első fázisait is végigkísérték a barátok, ismerősök aggódó kérdései: „biztos, hogy egyedül...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!