Angelina Jolie-t utánozza a kolumbiai modell

andrea valdiri angelina jolie tattooAndrea Valdiri kolumbiai modell, régóta tisztában van vele, hogy hasonlít a sokak által bálványozott Angelina Jolie amerikai színésznőre. Halloween alkalmából, lemosható tetoválást készíttetett magának. Felismered, melyik filmben volt látható Jolie hátán?

Ha nem tudod, szabad a gazda: a Wanted című filmben, 2008-ban. Andrea Valdiri előszeretettel teszi fel másfél millió követővel rendelkező Instagram-oldalára a Jolie-ra hajazó fotó-kreációit.

Természetesen, az Insta-ra került fel az a fotó is, melyen ugyanolyan pózban állt a kamerák elé, mint az amerikai színésznő anno – a férfi követők legnagyobb örömére.

HIRDETÉS (x)

A Wanted című filmben egyébként, Angelina Jolie-ra szabták kifejezetten a női főszerepet: Fox a Szövetség egyik bérgyilkosa, aki dögös és mindent tud.

A film arról szól, hogy Wesley Gibson bérgyilkos apja halála után, esélyt kap rá, hogy megbosszulja azt. Az apja egy titkos Szövetség tagja volt, akik a világ egyensúlya felett őrködnek.

Wesley találkozik a szexi bérgyilkos csajjal, Fox-al, aki megtanítja a ‘szakma’ minden csínjára-bínjára. Persze, láthatjuk a moziban Fox egész hátas tetoválását, amit Andrea Valdiri leutánzott, hacsak egy röpke időre is.

Forrás: Andrea Valdiri instagram, port.hu
Fotó: Andrea Valdiri instagram

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Hiába nézegetem bizakodva a hétvégi időjárást, jelen állás szerint úgy fest, hogy ennyi volt számomra...
Bővebben...
Már az ötletelgetés első fázisait is végigkísérték a barátok, ismerősök aggódó kérdései: „biztos, hogy egyedül...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!