Erős idegzetűeknek - 10 éves gyereket tetoválnak

10 eves gyerek tetovalas amerikaAz interneten egy video keringett arról, hogy egy 10 éves kisfiút tetoválnak, s a pillanatokat a gyerek édesanyja vette fel, majd büszkélkedett vele a virtuális térben. Feljelentették a szülőket, de meg fogják úszni a dolgot.

Az ominózus eset Amerikában történt, Ohio-ban, egy tetováló szalonban. Az említett videofelvételen az látszik, hogy a kisfiú ül valakinek az ölében, miközben éppen varrják.

Nem ellenkezett, láthatóan jól tűrte a fájdalmat, de többször megkérdezte, mikor lesz már kész az S-betű, amit a felkarjára tetováltak fel. A felvételt a gyerek édesanyja rögzítette.

HIRDETÉS (x)

A nőt sokan támadták az interneten emiatt, és fel is jelentették. A helyi rendőrség felkereste a családot, de a kisfiú azt mondta, ő maga szerette volna a tetoválást.

A rendőrök nem tudnak mi alapján vádat emelni, ugyanis kiderült, Ohio-ban nincs korhatárhoz kötve a tetováltatás, tehát semmilyen illegális cselekedetet nem követtek el a szülők.

Mindenesetre, az internet közössége nem véletlenül háborodott fel az eset kapcsán, hiszen egy 10 éves, még kisgyereknek számít és felelőtlenség volt teljesíteni a kívánságát.

Forrás, fotó: Mirror

Mit gondolsz az esetről?

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Pünkösd miatt rövid hét volt, vagyis nekem olyan szerencsém volt, hogy több nap volt pihenős...
Bővebben...
Az ovi utolsó hete nagyon kemény. Mármint nekem... Évzáró, utolsóminden, táborszülői, sulisintéznivalók, füzetcsomagátvétel, apáknapja, úristenmindjártittazanyámis,...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!