Erős idegzetűeknek - 10 éves gyereket tetoválnak

10 eves gyerek tetovalas amerikaAz interneten egy video keringett arról, hogy egy 10 éves kisfiút tetoválnak, s a pillanatokat a gyerek édesanyja vette fel, majd büszkélkedett vele a virtuális térben. Feljelentették a szülőket, de meg fogják úszni a dolgot.

Az ominózus eset Amerikában történt, Ohio-ban, egy tetováló szalonban. Az említett videofelvételen az látszik, hogy a kisfiú ül valakinek az ölében, miközben éppen varrják.

Nem ellenkezett, láthatóan jól tűrte a fájdalmat, de többször megkérdezte, mikor lesz már kész az S-betű, amit a felkarjára tetováltak fel. A felvételt a gyerek édesanyja rögzítette.

HIRDETÉS (x)

A nőt sokan támadták az interneten emiatt, és fel is jelentették. A helyi rendőrség felkereste a családot, de a kisfiú azt mondta, ő maga szerette volna a tetoválást.

A rendőrök nem tudnak mi alapján vádat emelni, ugyanis kiderült, Ohio-ban nincs korhatárhoz kötve a tetováltatás, tehát semmilyen illegális cselekedetet nem követtek el a szülők.

Mindenesetre, az internet közössége nem véletlenül háborodott fel az eset kapcsán, hiszen egy 10 éves, még kisgyereknek számít és felelőtlenség volt teljesíteni a kívánságát.

Forrás, fotó: Mirror

Mit gondolsz az esetről?

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Pánikszerűen kezdtem el keresgélni a múlt heti képeimet, mikor eszembe jutott, hogy már megint lemaradok...
Bővebben...
Ömlik a médiából, hogy irány a márkakereskedés, bírja-e a vas az új nyálat. Megkérdeztem. Fölháborodtam. Ugyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!