Öngyilkos lett Zombie Boy

zombie boy ongyilkosRick Genest, a Zombi Boy néven ismert széttetovált modellra, montreali otthonában találtak rá, s a rendőrségi szerint, feltehetően öngyilkosságot követett el.

Rick Genest 32 éves volt, s azzal vált közismertté, hogy egész teste, és a feje is szét volt tetoválva – úgy nézett ki, mint egy csontváz a minták kapcsán.

Lady Gaga 2011-ben készült klipjében, amely a Born This Way című dalhoz készült, tűnt fel Genest. Twitter oldalán, Lady Gaga is elbúcsúzott Rick-től, s megrázta az énekesnőt barátja halála.

HIRDETÉS (x)

Rick Genest többek között szerepelt Keanu Reeves filmjében, Rob Zombie-val közös zenét hozott ki, és modellkedett több divatmárkának.

Rick-nél 15 éves korában agydaganatot diagnosztizáltak, és saját bevallása szerint, ennek kapcsán kezdett el vonzódni a hátborzongató dolgok felé. Évekkel később sikeresen megműtötték.

Első tetoválását 16 évesen varratta magára, majd pár éven belül az egész testét. Volt hajléktalan, majd performanszokat készített, végül felfedezte a Thierry Mugler divatmárka, s innentől jöttek sorra a felkérések, munkák.

Ahogyan, Lady Gaga írja megemlékezésében, nagy szükség van odafigyelni és segíteni a mentális problémákkal küzdőknek.

Forrás: ShortScore
Fotó: Meaww

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A gondtalan éveket felváltotta a felnőtté válás rögös útja, ami az én esetemben is a...
Bővebben...
Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!