Öngyilkos lett Zombie Boy

zombie boy ongyilkosRick Genest, a Zombi Boy néven ismert széttetovált modellra, montreali otthonában találtak rá, s a rendőrségi szerint, feltehetően öngyilkosságot követett el.

Rick Genest 32 éves volt, s azzal vált közismertté, hogy egész teste, és a feje is szét volt tetoválva – úgy nézett ki, mint egy csontváz a minták kapcsán.

Lady Gaga 2011-ben készült klipjében, amely a Born This Way című dalhoz készült, tűnt fel Genest. Twitter oldalán, Lady Gaga is elbúcsúzott Rick-től, s megrázta az énekesnőt barátja halála.

HIRDETÉS (x)

Rick Genest többek között szerepelt Keanu Reeves filmjében, Rob Zombie-val közös zenét hozott ki, és modellkedett több divatmárkának.

Rick-nél 15 éves korában agydaganatot diagnosztizáltak, és saját bevallása szerint, ennek kapcsán kezdett el vonzódni a hátborzongató dolgok felé. Évekkel később sikeresen megműtötték.

Első tetoválását 16 évesen varratta magára, majd pár éven belül az egész testét. Volt hajléktalan, majd performanszokat készített, végül felfedezte a Thierry Mugler divatmárka, s innentől jöttek sorra a felkérések, munkák.

Ahogyan, Lady Gaga írja megemlékezésében, nagy szükség van odafigyelni és segíteni a mentális problémákkal küzdőknek.

Forrás: ShortScore
Fotó: Meaww

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!