Tudod, melyik a 10 legfájdalmasabb tetováláspont a testen?

tetovalas fajdalomMost megtudod! Az „Ouch!”-ábra, melyet Andy Eschenbach tetoválóművész készített, megmutatja, hogy pontosan mely testrészeknél fogod a falat kaparni, ha beülsz a székbe… Vagy már kapartad is...

Mindenkinek más a fájdalomküszöbe, de vannak bizonyos pontok a testen, ahol az átlagosnál is fájdalmasabb a tetoválás. Akinek már van tetoválással kapcsolatos élménye, elgondolkodhat, mennyire igaz ez az ábra…

A Mashable készíttette el ezt az ábrát Andy Eschenbach-al, a Flying Tiger Tattoo-ból, aki természetesen kommentálja is, hogy mi miért van úgy, ahogyan, vagyis a saját tapasztalatait. Vajon a vendégei hol kínlódtak a legjobban…?!

HIRDETÉS (x)

Fej: A fej tetoválása amellett, hogy fájdalmas folyamat, az ember élesen hallja az egészet. Ez sokszor rosszabb, mint amit érzünk.

Arc: Ne tedd!

Kéz: A kézen a tenyér a legfájdalmasabb pont és ezt jobb elkerülni.

Szegycsont: Azt mondják, hogy olyan érzés, mintha egy forró késsel vágnának fel.

Könyök: Van, akiknek nagyon fáj, mások meg sem érzik…

Fenék: Diszkrét hely a tetoválásra, de ugyanakkor kellemetlen érzés.

Bordák és has: Mindkettő fájdalmas, de az a rossz az egészben, hogy a fájdalom nem enyhül, mert a bordáknál a test nem segít be a fájdalomcsillapításba, mint máshol.

tetovalas fajdalom testreszek

Belső comb és térd: Nagyon tud fájni ezeken a testrészeken a tetoválás, de az is rossz érzést kelthet, hogy az emberek nincsenek hozzászokva, ha ezeken a területeken érnek hozzájuk.

Lábfej: A láb köztudottan érzékeny terület, de mégsem olyan veszélyes, mint egyesek higiéniája, ami a lábat illeti…

Boka: A többi testrészhez képest, a boka nem olyan vészes dolog, de akiknek csak ott van tetoválásuk, ezt másképp gondolják.

Végig gondoltam ezek alapján, nekem mi volt a legfájdalmasabb pont a tetoválások során. Nos, itt nincs feltüntetve, de számomra a vállcsúcs volt maga a pokol.

Forrás: Mashable
Fotó: Mediazink, Mashable

Melyik testrészeden fájt a legjobban a tetoválás? Egyetértesz az „Ouch!”-ábrával?

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!