Csajok irigykedjetek! Kat Von D végre megmutatta az esküvőjét

kat von d eskuvoHabár a neve alapján nem erre következtetnék, a tetoválóművész Katherine von Drachenberg egy szegény latin-amerikai családból származik Argentinából. Ehhez képest egy hónappal ezelőtt úgy ment férjhez a kaliforniai Los Angelesben, mint egy valódi királynő.

Eddig csak néhány fotó szivárgott ki arról a zártkörű esküvőről, amit 2018. június 2-án tartottak a Beverly Hills Hotelben, a család és a barátok társaságában. Már ezekből a képekből is lehetett tudni, hogy egy nagyon különleges hangulatú, nagyon egyedi esküvőt álmodott meg magának a gót pár Kat Von D és zenész férje Leafar Seyer.

Az ara korábban szigorúan vallásos neveltetést kapott, hiszen szülei, és szegény argentin falujuk lakosságának nagy része is a Hetednapi Adventista Egyház közösségéhez tartoztak. Gyakran emlegeti nagymamáját, Clara von Drachenberget, aki elindította a zenei és művészi pályán.

HIRDETÉS (x)

12 évesen kezdte hallgatni a Ramoses, a Misfits és más punk rock bandák zenéit, majd 14 évesen szerezte első tetoválását. Még csak 16 éves volt, amikor abbahagyta az iskolát és elszegődött egy tetováló stúdióba tetoválni. 

Az idén 36 éves híresség egy félresikerült házasság és több híres partnerrel való próbálkozás után azt állítja, végre megtalálta lelki társát, akitől soha többé nem akar elszakadni, és szerencsére a gót zenét játszó férj is ugyanígy gondolja. Hamarosan pedig újabb taggal bővül a Drachenberg-Seyer család.

Csütörtökön Kat büszkén jelentette be Instagram oldalán, hogy végre nyilvánosan is megnézhető az esküvőjüket összefoglaló videó. Bár eddig is gondolhattuk, hogy nem volt egyszerű a buli, a képeket nézve semmi pénzt nem sajnáltak, hogy megvalósítsák az álomesküvőjüket. 

Ha kíváncsi vagy, hogy ünnepelte élete legfontosabb napját Los Angeles gót álompárja, készíts ellő némi rágcsálnivalót meg zsebkendőt, és indítsd el az alábbi videót! 

 

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!