Kat Von D hozzáment lelki társához és babát vár

katvond eskuvo cimlapA február 21-i titkos esküvő után a híres tetováló művész és párja a cholo goth zenét játszó Leafar Seyer szombaton vörösbe borította Beverly Hills Hotelt, és immár a család és a barátok társaságában is megünnepelték a frigyüket. 

Instagram oldalukon már napok óta az esküvőre készültek. A korábbi valóságshow sztár és sminkmogul valamint férje, a Prayers zenekar énekese is kedves üzeneteket posztoltak arról, hogy mennyire várják már a nagy napot, hogy végre végleg összeköthessék életüket, és egy család legyenek hárman, hiszen a 36 éves ara kisbabát vár. Már mindketten nagyon készülnek a kisfiú érkezésére, akiből szeretnének egy állatbarát feministát nevelni - ahogy Kat egyik posztjából kiderül. 

Az esküvői ceremóniáról egyelőre kevés kép látott napvilágot. Annyit már lehet tudni,  hogy Kat von D gyönyörű vörös ruháját és hosszú fátylát Adolfo Sanchez tervezte. A gótikus stílusú esküvői dekoráció nagyrésze is vörös volt, ahogy az asztalteraítők és a fények, és visszatérő motívumként megjelentek a koponyák is.

HIRDETÉS (x)

A fogadalmat egy vörös színpadon tették meg ismét vörös virágok alatt a terem közepén. Később Kat énekelt egy dalt a férjének.Természetesen ezek után az esküvői tortta sem lehetett hagyományos, hanem egy hatalmas, részletgazdag kastélyt formázott. 

Az ifjú pár azt ígérte, hogy amint túl lesznek az esküvő fáradalmain és feldongozták mindazt a sok élményt, ami a hétvégén érte őket, még több képet posztolnak majd a nagy eseményről. 

Kat Von D egyébként korábban volt már házas, 2003-2007-ig a szintén tetováló művész Oliver Peck felesége volt, később pedig Jesse James majd DJ Deadmaus jegyese is volt. Reméljük, ezúttal valóban megtalálta az igazit!

 

 

In a couple hours I’ll be walking down the aisle with the love of my life @thekatvond ❤️ EN VIDA Y EN MUERTE 💀

Leafar Seyer (@prayers) által megosztott bejegyzés,

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...
Szokták mondani, minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak..... Nálunk ez már kollégákra is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!