Kat Von D hozzáment lelki társához és babát vár

katvond eskuvo cimlapA február 21-i titkos esküvő után a híres tetováló művész és párja a cholo goth zenét játszó Leafar Seyer szombaton vörösbe borította Beverly Hills Hotelt, és immár a család és a barátok társaságában is megünnepelték a frigyüket. 

Instagram oldalukon már napok óta az esküvőre készültek. A korábbi valóságshow sztár és sminkmogul valamint férje, a Prayers zenekar énekese is kedves üzeneteket posztoltak arról, hogy mennyire várják már a nagy napot, hogy végre végleg összeköthessék életüket, és egy család legyenek hárman, hiszen a 36 éves ara kisbabát vár. Már mindketten nagyon készülnek a kisfiú érkezésére, akiből szeretnének egy állatbarát feministát nevelni - ahogy Kat egyik posztjából kiderül. 

Az esküvői ceremóniáról egyelőre kevés kép látott napvilágot. Annyit már lehet tudni,  hogy Kat von D gyönyörű vörös ruháját és hosszú fátylát Adolfo Sanchez tervezte. A gótikus stílusú esküvői dekoráció nagyrésze is vörös volt, ahogy az asztalteraítők és a fények, és visszatérő motívumként megjelentek a koponyák is.

HIRDETÉS (x)

A fogadalmat egy vörös színpadon tették meg ismét vörös virágok alatt a terem közepén. Később Kat énekelt egy dalt a férjének.Természetesen ezek után az esküvői tortta sem lehetett hagyományos, hanem egy hatalmas, részletgazdag kastélyt formázott. 

Az ifjú pár azt ígérte, hogy amint túl lesznek az esküvő fáradalmain és feldongozták mindazt a sok élményt, ami a hétvégén érte őket, még több képet posztolnak majd a nagy eseményről. 

Kat Von D egyébként korábban volt már házas, 2003-2007-ig a szintén tetováló művész Oliver Peck felesége volt, később pedig Jesse James majd DJ Deadmaus jegyese is volt. Reméljük, ezúttal valóban megtalálta az igazit!

 

 

In a couple hours I’ll be walking down the aisle with the love of my life @thekatvond ❤️ EN VIDA Y EN MUERTE 💀

Leafar Seyer (@prayers) által megosztott bejegyzés,

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!