Milyen ereje van a macska-tetoválásoknak?

kat von d cat1Abból kiindulva, hogy a macskáknak különleges képességeik vannak, s ugyanakkor 10 emberből 8, biztosan imádja őket, ebből 5 lelkes macskatartó, csak pozitív ereje lehet a velük kapcsolatos mintáknak a bőrön...

Nem csak arra gondolok, hogy esetleg még élő-, vagy sajnos elhunyt kis szerettét varratja valaki magára, a méltó emlékállítás céljából, hanem persze mélyebb, másabb, spirituálisabb szempontokra.

A cicusoknak olyan ereje van, hogy a negatív energiákat, erőket megérzik és szerencsére tudnak is tenni ellenük. Biztosan érezted már, ha ideges, feszült voltál, a macska rögtön odament hozzád, s mindezt azért tette, hogy oldja a benned lévő negatív dolgokat.

HIRDETÉS (x)

Nyugalom, békesség, szeretet árad belőlük, s mellesleg védenek az ártó szellemektől, az átkoktól. Ősidők óta ismeretes, hogy a macskák kapcsolatban állnak a természetfeletti erőkkel, a mágiával, s minden ezzel kapcsolatos dologgal. Lásd, Egyiptomtól kezdve, a boszorkányok fekete macskáit...

A macskák látják a szellemeket, s az egyéb más síkon lévő entitásokat, mint ahogyan a rossz energiákat különösen jól érzékelik. Sőt, dorombolásuk harmonizálja az ember bioenergiáját – ezzel is csak segíteni akarnak...

A különböző kultúrákban, más és más képességeit emelték ki, melyek által pozitív vagy negatív állatnak tekintették a cicákat. Az előbbiekben említettem a két végletet: Egyiptomot és a keresztény világot. Hiszen Egyiptomban tisztelték, becsülték a macskákat, mert a szerelem, a termékenység istennője, Bastet, macska-képében jelent meg. Míg a keresztény világban, ...ahol folytak a boszorkányüldözések, rögvest máglyára vetették, akinek fekete macskája volt,... Kattints és Tweetelj! mert már az is jelnek számított, hogy az illető kapcsolatban áll a sötétség erőivel.

A számtalan fajta-féle macska közül, úgy érzem, mindenkit az talál meg, amelyik a legjobban tükrözi a lényét. Ezért is választottam, ha már tetoválásról van szó, a kezdőképnek Kat von D világhíres tetováló-művésznőt, akinek különleges cicái vannak, mint amilyen ő maga.

Forrás: Wikipédia
Fotók: Pinterest, Catsparella

kat von d catcat tattoo2cat tattoo2cat tattoo2

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...
Szokták mondani, minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak..... Nálunk ez már kollégákra is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!