Szerepel a tetováltatás az újévi fogadalmaid között?

tattoo girl 2018Igen, minden év elején elsütjük ezt a dolgot, hogy „újévi fogadalom”. Hiába unja már mindenki, de tíz emberből kilenc biztosan megfogadott valamit szilveszter éjjel. Te is így tettél?

Lehet, valakinek természetes, hogy varratja magát, más viszont ilyen-olyan okokból, de nem-, vagy nehezen teheti meg. Nos, azt hiszem, az ilyen embereknek nagy szó a tetoválás, és szerepelhet az újévi fogadalmak között.

Ha valaki évek óta szeretne már egy mintát magára varratni, esetleg most érett meg benne teljesen az elhatározás, valamint az, hogy pontosan mit szeretne, tegye meg!

HIRDETÉS (x)

Ha valakivel történt valami emlékezetes – legyen szó jó vagy rossz dologról – és szeretné ezt megörökíteni a bőrén, hogy igazán maradandóvá tegye, hajrá!

Ha csak részegen, szilveszter este megfogadtatok valamit a barátokkal, és nem nagyon eszement, mármint józan állapotban sem megbánni való, irány egy tetováló szalon!

És még folytathatnám az okokat... Mondj egyet te is!

Fotó: Laser Skin Couture

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Miközben szerveztem a csamos napot, azért folyamatosan a fejemben motoszkált, hogy még lehet idén olyan...
Bővebben...
Még mindig nem tudjuk, hogy mi baja a motoromnak, lévén, hogy megint nem ültem rajta...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!