Kelta minták Középföldén. Hogy mi?!

kelta tetovalasA kelták mitológiája ihlette Tolkient, amikor megírta Középfölde történetét, s A Gyűrűk ura és A hobbit talán azok a könyvek, valamint filmek, amiket sosem un meg az ember, hiszen elbűvöli a történet, a szereplők sokszínűsége, s a látványvilág... Hogy jön mindez a tetoválásokhoz? Mindjárt elmondom!

Sokan keresnek manapság tetoválásban kelta mintákat, s elgondolkodtatott, vajon miért. Persze, tudom, van olyan, aki pusztán csak odavan a kelták világáért, függetlenül Tolkientől, hiszen ez a nép összhangban élt a természettel, druidáikon keresztül beszéltek a szellemvilággal, s a nemes, nyers erő jellemezte őket.

Sajnos kevés írásos emlék maradt fenn, ami részletgazdagon bemutatná az életmódjukat, de Írországban, vagy angolszász területen járva, sok helyen szembe köszönhetnek velünk a szimbólumaik.

HIRDETÉS (x)

Mégis visszatérve Tolkienre, a legjobban a törpök hasonlíthatnak a keltákra, ha már csak azt nézem, hogy erős, szakállas férfiaknak képzelem el őket. (Egyébként, ...biztos vagyok benne, hogy a törpök is tele voltak varrva. De ez maradjon köztünk!... Kattints és Tweetelj! )

Fotók: Pinterest

És akkor tetoválások! Akinek még nincs kelta mintájú kép a bőrébe varrva, innen szemezgethet!

kelta tetovalas6kelta tetovalas6kelta tetovalas6kelta tetovalas6kelta tetovalas6kelta tetovalas6

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Tavaly ősszel cseréltem motort, ezért még nem volt akalmam az "új motoromat" próbálgatni. "Maradj...
Bővebben...
Mielőtt az állatvédők megtámadnának csak a kép idejére tettük bele a robogó kosarába. Ilyen...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!