Fanni nem csak Boba Fettért van oda!

molnar fanni tetovalas1Fanni vagyok, 24 éves és gyerekkorom óta tetoválás mániás. Az első tetoválásom gyerekkori csínyből jött létre 17 évesen, így azzal nem dicsekednék...

Viszont a következő, 18 évesen került fel: egy kisebb fecske, ami a hazatérést jelenti számomra. Utána 20 évesen került rám a Star Wars egyik ikonikus szereplője Boba Fett, a nagy nagy szerelmem.

23 évesen jött a Bika koponyám, édesanyám születési idejével. Majd a Szarvas koponya virágokkal, ami a halál utáni tovább lépést és létezést jelenti.

HIRDETÉS (x)

És a mostani szerzeményem pedig a bajszos tengerész. Ez valóban engem tükröz! Karácsonykor pedig a bal karom kerül tele egyiptomi mintával, Kattints és Tweetelj! de ez majd a jövő zenéje...

molnar fanni tetovalas4molnar fanni tetovalas4molnar fanni tetovalas4

molnar fanni tetovalas4

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Kövess bennünket

Blogok

A héten mézeskalács készült. Most, hogy visszanéztem, két héttel korábban, mint tavaly, pedig ennyire nem...
Bővebben...
Úgy 10 évvel ezelőttig, ha motorhangot hallottunk az utcáról, akkor 98%-ban biztosak lehettünk, hogy hozzánk...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj hetente friss híreinkről!

Weboldalunk a látogatói élmény növeléséhez cookikat (sütiket) használ. Az oldal további böngészésével elfogadod a sütik használatát.