Elhunyt szeretteim előtt tisztelgek a tetoválásaimmal!

gyor melinda tetovalas2A tetoválásaim a családomhoz, az életemhez köthetőek... Van egy fiam, aki már 13 éves. Az anyai szeretet, a kettőnk közti kapcsolat ihlette a babás tetkót. Azért választottam pont ezt a mintát, mert anyukám elhunyt, és ebben a képben ez is benne van...

... mint ahogyan az anyai- és a nagyszülői kötődés is. Lehetek én, aki a gyereket fogja, és ő a szomorú, mert korán itt kellett minket hagynia. Viszont ő is lehet, aki a babát fogja, és akkor az én arcom a szomorú, mert nem élhette meg azt ,hogy az unokája felnő. Kicsiként tarthatta csak a karjaiban, bár tudom, az utunkat végigkíséri.

A rózsás tetkó is szintén anyukám emlékére készült. A két kézfejem, az életet és a halált szimbolizalják számomra. Nagy hatással volt és van az életemre a szüleim elvesztése. Ettől függetlenül egy pozitív ember vagyok, tudom, hogy ők most egy sokkal jobb világban vannak! 

HIRDETÉS (x)

A tetoválásokat Futo Ferenc Krisztián művesz úr készítette, a Needle World Tattoo Studioban, Törökszentmiklóson. Remélhetőleg még sok tetoválást fog nekem készíteni!

gyor melinda tetovalas1

gyor melinda tetovalas1

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A heti fotóimat végignéztem, és megállapítottam, hogy megint csak a kutyámat fotóztam 99%-ban. Tök cuki,...
Bővebben...
Ez a hét még mindig nem az igazi... kissé már unom, hogy nem süt a...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!