Valami bizarr dolog: Maria előtte-utána

maria testmodositas3Napjainkban nem csak a tetoválások, hanem az extrém testmódosítások is virágkorukat élik, és egyre bátrabbak az emberek. Az egyik legjobb példa erre Maria Cristerna, akinek fotóit már valószínűleg sokan látták az interneten.

A fiatal anyukán tetoválások, hegtetoválások, bőr alá ültetett implantátumok, fogreszelés, piercingek láthatóak. Kezdőképünk jól tükrözi az átalakulást, amelyen Maria az évek során átesett.

Mára már kijelenthetjük, hogy a lány testének több mint 90%-át idegen anyagok, beavatkozások borítják. Van az a mondás, hogy „aki egyszer elkezdi...”. Nos, gondolni való, hogy ilyesmiről lehetett szó...

HIRDETÉS (x)

A hölgynek négy gyermeke van, párkapcsolatban él, és ha már ennyire rá figyel a világ, egy jó cél érdekében ki is használja, mégpedig a családon belüli erőszak ellen emelt hangot, amelyben sajnos neki is része volt.

Egy fotós végigkísérte Maria egy napját, akinek már természetes, hogy megbámulják az emberek, néhányan keresztet vetnek, mert azt hiszik, a pokolból feljött démoni lény.

maria testmodositas1

Mindenesetre, érdekes dolog lehet így élnie valakinek a mindennapjait. Persze, a gyerekei, a családja már megszokhatta, de mondjuk most elképzeltem, milyen lehet, amikor éjszaka bemegy a kicsikhez jó éjt puszit adni...

Forrás, fotó: varazslat.co

Szerinted túlzás ez a sok testmódosítás?

maria testmodositas2

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Már az ötletelgetés első fázisait is végigkísérték a barátok, ismerősök aggódó kérdései: „biztos, hogy egyedül...
Bővebben...
Arról már írtam korábban különféle pontokba szedve, miért szeretek egyedül motorozni. A nyűgöket leszámítva rengeteg...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!