Magadra varratnád kedvenced mancsnyomát?

mancsnyom tetovalas4Azok, akik „igazi” kutyások, bármit megtennének kedvencükért, ahogyan a kutyus is értük. De igazából, bármilyen imádott állatról beszélhetünk, a mancsnyomát magunkra tetováltathatjuk.

Kutya, macska, papagáj, hörcsög és így tovább, kinek milyen kedvenc állata van otthon... A halakat most inkább kihagyom a felsorolásból, mert fizikailag kicsit képtelenség lenne hal-nyomot tetováltatni... Bár, semmi sem lehetetlen...

Tehát, ha imádjuk a tetoválásokat és az állatokat, akkor csak annyi a dolgunk, hogy elindulunk egy tetováló szalonba kedvencünkkel, akinek a mancsnyomát felviszik bármely testrészünkre, majd pedig felvarrják.

HIRDETÉS (x)

Az itt látható fotókon, találunk olyan mintákat, melyek hűen követik a természetességet, mások pedig szivárványszínű mancsokat tetováltattak magukra, hogy ezzel még különlegesebbé tegyék a képeket.

Tetováltatnál magadra mancsnyomot? Vagy esetleg már van?

Fotók: BoredPanda

mancsnyom tetovalas3mancsnyom tetovalas3mancsnyom tetovalas3mancsnyom tetovalas3

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...
Március 12. Landoltunk 3 hét után itthon. Életem nyaralása volt... Már gyanús volt, hogy hárman írtak...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!