Magadra varratnád kedvenced mancsnyomát?

mancsnyom tetovalas4Azok, akik „igazi” kutyások, bármit megtennének kedvencükért, ahogyan a kutyus is értük. De igazából, bármilyen imádott állatról beszélhetünk, a mancsnyomát magunkra tetováltathatjuk.

Kutya, macska, papagáj, hörcsög és így tovább, kinek milyen kedvenc állata van otthon... A halakat most inkább kihagyom a felsorolásból, mert fizikailag kicsit képtelenség lenne hal-nyomot tetováltatni... Bár, semmi sem lehetetlen...

Tehát, ha imádjuk a tetoválásokat és az állatokat, akkor csak annyi a dolgunk, hogy elindulunk egy tetováló szalonba kedvencünkkel, akinek a mancsnyomát felviszik bármely testrészünkre, majd pedig felvarrják.

HIRDETÉS (x)

Az itt látható fotókon, találunk olyan mintákat, melyek hűen követik a természetességet, mások pedig szivárványszínű mancsokat tetováltattak magukra, hogy ezzel még különlegesebbé tegyék a képeket.

Tetováltatnál magadra mancsnyomot? Vagy esetleg már van?

Fotók: BoredPanda

mancsnyom tetovalas3mancsnyom tetovalas3mancsnyom tetovalas3mancsnyom tetovalas3

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Így a Halloween utózöngéjeként itt az idő, hogy felfaljuk a tököket. Ha már mást nem...
Bővebben...
Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!