„AZ”-t felvarratnád magadra?

bohoc tetovalas stephen kingA Stephen King egyik nagy sikerű regényéből készült régi filmnek, nemrég került a mozikba a „felturbózott” változata. Horror figurákat varratnál a testedre? S éjszaka felébredve, megijednél, mondjuk a saját karodtól...

Az író klasszikusa sok tetoválót megihletett már, hiszen megannyi alkotást lehet találni az interneten. A horror műfajban az „AZ” bohóca is olyan figurának számít, amelyet meglátva, mindenki tudja, ki az a bizonyos bohóc, aki gyerekekre vadászik.

Az 1986-ban megjelent, „It” című Stephen King regény alapján, 1990-ben készült el a film, amely egy alakváltó entitásról szól, aki képes az emberek félelmeit meglátni, s felvenni annak alakját. Pennywise-ként emlegetik a bohócot, akit Tim Curry alakított anno.

HIRDETÉS (x)

A híres/hírhedt bohóc rémisztő képét sokan viselik tetoválásként a testükön. Te felvarratnád magadra, rajongó létedre?

Fotó: Pinterest

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!