12 éves gyereket tetovált – letartóztatták érte

jesus loves tattoo 12 year kidNem csak a tetoválót tartóztatták le, hanem természetesen az anyát is, aki gyermekének tetoválást varratott, mégpedig a „Jesus Loves” feliratot.

A Georgiában élő, 35 éves nő, Emmie Nolan és férje egymásra mutogattak, kinek az ötlete volt a tetoválás. A kislány először az apjára kente az egészet, ugyanis azt mondta a rendőröknek, hogy akarata ellenére rakta rá a jelet.

Később bevallotta, hogy ő szerette volna. És igen, a tetováló, Brenda Gaddy volt a leghibásabb, hiszen nem mondott nemet, ha már a szülőknek elment a józan esze.

HIRDETÉS (x)

A tetoválást egyébként a kislány tánctanára vette észre és egyből értesítette a rendőrséget. A nyomozás során kiderült, sőt videos bizonyíték is van rá, hogy a minta egy Super Bowl-partin került fel a gyerekre.

Brenda Gaddy ekkor már kénytelen volt beismerni, hogy ő tetoválta a képet, de azt mondta, az anya engedélyével tette mindezt. A legborzasztóbb, az is napvilágra került, hogy Brendának nem ez volt az első 18 év alattin végzett munkája.

Forrás: offline.hu
Fotó: Fox News

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A heti fotóimat végignéztem, és megállapítottam, hogy megint csak a kutyámat fotóztam 99%-ban. Tök cuki,...
Bővebben...
Ez a hét még mindig nem az igazi... kissé már unom, hogy nem süt a...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!