Mit művel ez a sminkes lány?! Igazi horror!

mimi choi make up5A nők egyik gyengéje a smink. Azt tudjuk, hogy csodákat tud művelni egy szakértő bárkinek az arcával. De nem csak a csoda van, hanem elképesztő optikai illúziók, melyek hatása önmagáért beszél! Nézd csak!

Mimi Choi Vancouverből, tudja, mit csinál! A 31 éves sminkes nem állt meg az úgymond átlagos sminkek készítésével, kicsit tovább gondolta a dolgot, ugyanis hiperrealisztikus optikai illúziókat hoz létre.

A tanárnőként dolgozó hölgy kicsit nagyobb kihívásokra vágyott, úgy tűnik, a tanítás nem adta meg számára a kellő inspiratív munkát. Ezért váltott!

HIRDETÉS (x)

Mégpedig megtanulta a sminkelés művészetét. Sokat kísérletezett otthon a sminkecsettel. Esküvői kreációkat készített, majd elkezdték izgatni a fantáziáját a vadabb dolgok.

Egyszer csak, Halloweenkor látott az interneten egy fotót egy nőről, akinek úgy volt festve az arca, mintha repedések lennének rajta. Mimi azt mondja, akkor próbálkozott életében először extrém sminkkel. Fogta az ecsetet, és elengedte a kezeit, a fantáziáját.

Nos, jól tette, ahogyan látom, mert fantasztikus dolgokat hoz létre! Ugye?

Forrás, fotók: Boredpanda

mimi choi make up7mimi choi make up7mimi choi make up7mimi choi make up7mimi choi make up7mimi choi make up7mimi choi make up7

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...
Szokták mondani, minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak..... Nálunk ez már kollégákra is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!