Tetováltatnál esküvőn, pusztán az alkalom kedvéért?

robert fiore tattooMár ilyen szolgáltatásról is olvastam: Robert Fiore, akit csak úgy ismernek, hogy az „esküvők tetoválóművésze”, mindenkit televarr, az ifjú pártól, a násznépen át, aki úgy kívánja.

Érdekes ötlet, és természetesen, az emberek erre is vevők, ugyanis Robertnek be van táblázva a naptárja jó előre. Egy spontán beszélgetés kapcsán született az ötlet és Fiore meg is valósította.

Tehát, ott vagyunk egy esküvőn, ahol be van rendezve egy komplett kis sarok tetoválóműhelynek, és aki úgy gondolja, varrathat magára a művésszel. Külön, úgynevezett „tetoválásmenü” van a jeles napon, melyből a vendégek választhatnak, és Robert dizájnerekkel működik együtt.

HIRDETÉS (x)

Az ifjú párnak természetesen más szolgáltatások járnak - ők bármit kérhetnek a tetoválótól.

Persze, nálunk mások a szokások, de elképzeltem, amint a húsleves és a töltött káposzta után bejelenti a vőfély, hogy „A kedves násznép fáradjon át a tetoválóhoz!”. 

Forrás, fotó: nlcafe.hu

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten nem készült kép, mert ahelyett, hogy gyógyulnánk most épp az egész család egyszerre...
Bővebben...
Ha az időjárás ilyen kegyes marad, és szépen lassan kúszik fel a hőmérséklet, akkor 1-2...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!