Minek igazi tetoválás?! Itt a Prinker, ami nyomtat a bőrödre!

prinker tattooTisztára olyan, mint egy tintasugaras nyomtató... Kiválasztjuk vagy megrajzoljuk a kívánt mintát és a kis szerkezet a bőrünkre nyomja – ami körülbelül 3 napig ott is marad.

A Prinker egy dél-koreai cég, amely előállt ezzel a találmánnyal. Úgy működik pontosan ez az egész, hogy okostelefonos alkalmazásunkon kiválasztjuk az ábrát, elküldjük az adatot a kis nyomtatónak, a bőrünkhöz tartjuk és egy gombnyomásra ott a minta.

A festékanyag abszolút bőrbarát, mert olyan festéket használ a Prinker, amely a kozmetikai iparban elterjedt.

HIRDETÉS (x)

Szappannal bármikor lemosható, viszont a tiszta víz nem hozza le, ezért a strandon is vagánykodhatnak a „tetoválásukkal” a gép használói.

A személyes használatra szánt nyomtató ára körülbelül 53. 000 forint körül lehet, ha esetleg megjelenik majd hazánkban is. Bár, erősen kétlem, hogy itthon ez a dolog széles körben elterjedne és tömegtermékké válna...

Forrás: nlcafe.hu
Fotó: youtube.com

Használnád a Prinkert vagy a hagyományos tetoválások híve vagy?

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!