Úsztál már friss tetoválással? - amit nem szabad...

tattoo summerA tetováltatók többsége betartja azokat a szabályokat, amelyeket a tetoválók elmondanak. Ezek között van az is, hogy tilos a friss tetoválást vízben áztatni. Egy texasi férfi meghalt emiatt...

A 31 éves texasi férfi 5 napos tetoválással ment úszni a Mexikói-öbölbe. 3 nappal később kórházba került, majd rohamasona elkezdett leépülni, s végül meghalt.

Egy orvosi szaklap, a British Medical Journal legújabb számában jelent meg az eset leírása. A férfi lábán viselte a tetoválást, s az úszást követően pár nappal elkezdett fájni a lába, rázta a hideg, lázas volt, s a tetoválása körül bepirosodott a bőr.

HIRDETÉS (x)

A Texasi Egyetem Orvosi Központjának gyakornoka, Dr. Nicholas Hendren így nyilatkozott az esetről: "A beteg állapota a nap folyamán gyorsan romlott: 12 óra leforgása alatt a szeptikus sokk kezdeti fázisából életveszélyes állapotba került. Röviddel a bekerülése után lélegeztetőgépre kellett tennünk, és erős antibiotikumokat kapott. Agresszív rehabilitációt kezdtünk, ám az állapota ezt követően ismét romlani kezdett, végül két hónappal a kórházba kerülése után belehalt a szeptikus sokkba."

Az orvosok nem azért hozták nyilvánosságra az esetet, hogy a tetováltatástól rettentsék el az embereket, hanem azért, hogy figyeljenek oda az előírások betartására, ami a gyógyulási időszakot illeti.

Forrás: nlcafe.hu

Fotók: Invictus Tattoo, CNN

tetovalas fertozes

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!