Egy újabb őrület: a hangos tetoválás! Bevállalnád?

soundwave tattooAz okostelefonok megszületése után várható volt egy ilyen ötlet, mint a hangos tetoválás. Kell egy alkalmazás a telefonodra, amely beolvassa a rád varrt képet és kapcsolja hozzá a megfelelő hangzást.

A Skin Motion oldalán látható az újdonság, a soundwave tattoo, melyhez azért sok dolog szükséges: a feltetovált mintának pontosan egyeznie kell a képfájlal, mely a telefon alkalmazásában van tárolva. 

A képfájlnak pedig egy adott hangfájlhoz kell kapcsolódnia, ami bármi lehet. Valószínűleg úgy működik ez az egész, ha mondjuk a példának okáért az alább látható videot vesszük, hogy a hölgy kedvence ugatását felvette a telefonjával...

HIRDETÉS (x)

... majd a hangfájlt feltöltötte a mobilalkalmazáshoz, amely generált egy soundbite hullámképet. A leányzó ezután elballagott a tetoválóhoz, felvarratta a hullámképet, és ezután már csak be kellett olvastatnia a telefonnal, ami lejátszotta a kutyus hangját.

Fotó: youtube

Tetováltatnál magadra hangos tetoválást?

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...
A hosszú hétvége nagy részét Pilismaróton töltöttük a Szobi Révnél. Ezúttal nem motoros találkozó volt...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!