Fehérben vagy színesben tetszenek a csodás hópehely-tetoválások?

snowflake tattooA hópelyhek között nincs két egyforma - a természet fantáziájának határtalanságát dicsérik ezek a mini alkotások. Ezért a tetoválásban is gyönyörűen mutatnak. De vajon hogyan?

Tudom, ízlések és pofonok, nekem fehérben tetszenek a legjobban, mert így hűek teljesen a fizikai valójukhoz ezek a kis csodák.

Még fekete háttérrel sem adják számomra azt az érzést, mint a kezdőkép esetében, amikor olyan hatást kelt a hópehely-tetoválás, mintha nagy méretben, de most esett volna rá a hölgyemény csuklójára.

HIRDETÉS (x)

Találtam teljesen színes pelyheket, de nekem azokról az ősz jut eszembe, vagy egyáltalán, a többi évszak, amikor különféle színekbe öltözik a természet.

Mindenesetre, Alekszej Kijatov orosz fotóst szerencsére szintén megbabonázták a hópelyhek, és le is fotózta őket nagyítva. Gyönyörűek!

Most tényleg fehérbe öltözött a táj, csupa zúzmara minden, az ablakon jégvirágok vannak... Irány tetováltatni!

Fotók: Tattoo Easily, Next Luxury, TatRing

Te fehérben vagy színesben varratnál magadra hópelyheket?

snowflake tattoo2snowflake tattoo2

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!