Tetováltatnál "szuper-csajt"?

harley quinn margot robbie tattooA szuperhős-csajok, dögös-gonosz boszorkányok korát éljük, vagyis csak filmbelileg... Harley Quinn, Demóna, Ravenna... A kitaláltságon túl az önmagában is erős nőt szimbolizálják. Varratnál magadra ilyen jellegű portrét?

Batman, Superman és társaik, mind szupererős pasik, akiknek a karjaiba omlik a Nő, James Bond-ról nem is beszélve.

Természetesen, ez egy ideig jó is volt nekünk, na de fordítsuk meg a dolgot: vegyük a Nőt, adjunk neki varázserőt, esetleg őrületet (Harley esetében) és a magával ragadó szépségen túl legyőzhetetlenné válik.

HIRDETÉS (x)

A híres színésznők által megformált karakterek sok embert megihlettek, megérintettek, erőt adtak nekik, vagy pusztán csak a mese rabjává vált rajongókról beszélhetünk. Számos oka lehet ezeknek a gyönyörű tetoválásoknak, melyeken ezek a nők szerepelnek.

Persze, kivéve a kezdőképet, ahol éppen a Harley Quinn-t játszó Margot Robbie tetovál egy szalonban. Ez valami olyan akció lehetett, ahol a Suicide Squad sztárjai tetováltak emlékül, a filmbeli jelmezükben. Majd a tetoválás, mely azt ábrázolja, Margot hogyan tetovál - elmés...

Visszatérve, mit gondolsz a szuper-csajokról és az őket ábrázoló tetoválásokról?

Fotók: Polygon; Journal; Pinterest; tattooideas247.com

harley quinn margot robbie tattoo1

demóna tattooravenna tattoo

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Így a Halloween utózöngéjeként itt az idő, hogy felfaljuk a tököket. Ha már mást nem...
Bővebben...
Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!