Mirka, a The Rockin’ Showroom-ból!

Tartalomjegyzék

mirka profil1Mirka tetováló- és festőművész, motorozik, valamint egy csodás csapat tagja... Igazi inspiráló környezetben vár benneteket - a The Rockin’ Showroom-ban, ahol Chris egyedi készítésű ékszereit és Ticci dögös rockabilly ruháit is megcsodálhatjátok.

Most pedig nézzük, hogyan talált egymásra a három művésznő! Klein Eszti Mirka elmeséli nekünk:

- Faragó Krisztivel (Glass Painting by Chris), aki csodás üvegékszereket és -képeket fest, már korábbi tetováló rendezvényekről ismertük egymást. Chris egyedi készítésű ékszerei és Ágoston Stefi ( Ticci Rockabilly Clothing) dögös ruhái egy ideje már remek csapatként egészítik ki egymást.

HIRDETÉS (x)

A legutóbbi Lakeside Rock & Roll Weekend-en, amikor szokásomhoz híven a csajok közös standjánál bámészkodva sokadszorra estem szerelembe minden második termékükbe, Stefivel szóba elegyedtünk és ő vetette fel az ötletet, hogy ha már mindhárman éppen új helyet vadászunk, miért ne bútorozzunk össze?!

Kisvártatva így jött létre a közös bemutatótermünk, ami igen érdekes és úgy tűnik elég jó összhangban lévő kollaborációja három különböző művészeti ágnak. A szalon 3 elkülönített egységre bontható: egy közös helyiségünk van, ami elsősorban galériaként ad helyet Chris üvegképeinek és az én festményeimnek, egy szoba Stefi ruháinak és Chris ékszereinek, valamint van egy helyiség ahol a bátor hősöknek tetkókat készítek.

- Dolgoztál a Renegade Tattoo-ban is...

- Igen, ez volt az első tetoválószalon, ahol 5 éve úgymond kisinasként, Balog Balázs (BB ) - velejéig első generációs tetováló - és Mészàros Miklós (Chris) - jelenleg is a szalon vezetője - útmutatásai mellett próbáltam ismerkedni a közeggel és a szakmával. Ennél a pontnál fontos momentum: minden tiszteletem mellett jegyezném meg, hogy két negyvenes férfival egy feldélzeten dolgozni, és helytállni elég tanulságos és hasznos volt az akkoriban még igencsak puding lelkemmel. Másfél évig voltam a csapat tagja.

- És ezután?

- A következő “nagy név”, aki számos hasznos útmutatást adott a tetoválás professzionálisabb elsajátításához, Virág Károly barátom volt, akinek a szalonjában - Dr. Ink Tattoo - egy évig ténykedtem tetkósként. Ezt követően úgy döntöttem, hogy önállóan, szabadúszó tetoválóként próbálok tovább fejlődni. Egy nagy belvárosi szépségstúdió galériáján volt az első külön alkotóterem. Itt jött létre a Mirka-Művek, amelynek a fő profilja a festészet mellet már a tetoválás volt. Természetesen továbbra is tartom a kapcsolatot tetkós kollégákkal, és figyelem a munkáikat amikből rengeteget lehet okulni.

- Miért akartál tetováló lenni?

- Tulajdonképpen az, hogy tetováló legyek, úgy pattant ki a fejemből, hogy mi lehetne az az elfoglaltság, amit össze lehet házasítani a festészettel. Rettentő mód fontos számomra, hogy szabadnak érezzem magam! Szerencsére ezt a munkám során is meg tudom valósítani. Egyre több olyan felkérésem van a vendégeim felől, hogy csak a témát kötik meg. Azt, hogy mit szeretnének viszont látni magukon és a megvalósítást rám bízzák.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!