Hány évig várnál kedvenc tetoválódra?

la ink tattoo kat von dBeszélgettem egy lánnyal, aki azt mondta, ha 2025-ben jönne össze, hogy tetováltatni tudjon Kat von D-vel, azt is kivárná. Számodra van olyan tetováló, akinek a keze munkájáért bármire képes lennél?

Az tény, hogy anyagilag sem lenne semmi összehozni mondjuk a fenti példából kiindulva azt, hogy valaki eljusson a High Voltage Tattoo-ba West Hollywood-ba, egy megbeszélt időpontban és kipengesse a tetoválás árát.

De nem kell olyan messzire mennünk, mármint az amerikai tetováló show-k - lásd Miami Ink, LA Ink - sztárjaiig, hiszen hazánkban és az európai országokban is vannak híres, fantasztikusan jó művészek.

HIRDETÉS (x)

A tetováló expok tele vannak a jobbnál jobb tetoválókkal, és aki benne van ebben a világban és tetováltatja magát, biztosan van olyan, aki az abszolút favorit nála, imádja a munkáit, és szeretne tőle a bőrére varratni valamit.

Viszont ez nálam egy újabb kérdést felvet, miszerint ha már expo, ahol be lehet vállalni azt, hogy a tetováló bizonyos időn belül, bizonyos mintát rád varr, mindegy, mi a rajz, csak a művész a lényeg?

Fotó: www.modadesubculturas.com.br

 

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Így a Halloween utózöngéjeként itt az idő, hogy felfaljuk a tököket. Ha már mást nem...
Bővebben...
Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!