Hány évig várnál kedvenc tetoválódra?

la ink tattoo kat von dBeszélgettem egy lánnyal, aki azt mondta, ha 2025-ben jönne össze, hogy tetováltatni tudjon Kat von D-vel, azt is kivárná. Számodra van olyan tetováló, akinek a keze munkájáért bármire képes lennél?

Az tény, hogy anyagilag sem lenne semmi összehozni mondjuk a fenti példából kiindulva azt, hogy valaki eljusson a High Voltage Tattoo-ba West Hollywood-ba, egy megbeszélt időpontban és kipengesse a tetoválás árát.

De nem kell olyan messzire mennünk, mármint az amerikai tetováló show-k - lásd Miami Ink, LA Ink - sztárjaiig, hiszen hazánkban és az európai országokban is vannak híres, fantasztikusan jó művészek.

HIRDETÉS (x)

A tetováló expok tele vannak a jobbnál jobb tetoválókkal, és aki benne van ebben a világban és tetováltatja magát, biztosan van olyan, aki az abszolút favorit nála, imádja a munkáit, és szeretne tőle a bőrére varratni valamit.

Viszont ez nálam egy újabb kérdést felvet, miszerint ha már expo, ahol be lehet vállalni azt, hogy a tetováló bizonyos időn belül, bizonyos mintát rád varr, mindegy, mi a rajz, csak a művész a lényeg?

Fotó: www.modadesubculturas.com.br

 

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!