Hogyan legyek tetováló, ha irtózom a vértől?

bloodEgy szakmát elkezdeni egyébként sem könnyű feladat, de ha valakinek le kell győznie az undorát, az ájulásra való hajlamát azért, hogy elérje az álmát, felkötheti a nadrágját. De mégis mit tegyen?

Mint már említettem, sokat kell azért küzdeni, tenni, hogy adott esetben tetováló legyen valaki.

A rajzolással töltött órák, a felszerelés beszerzése, ami nem olcsó játék, barátokon való gyakorlás, bekerülés egy szalonba, mentor-szerzés – sok történetet hallottam már a tetoválóktól, akikkel beszélgettem.

Olyannal viszont még nem találkoztam, akinek a vértől való undora állt volna az álmai útjában...

HIRDETÉS (x)

Úgy tudom elképzelni, ha magamból indulok ki, mert lever a víz, amikor pókot látok. Tisztában vagyok azzal, hogy úgy lehet legyőzni a félelmeinket, ha szembenézünk velük.

De míg nekem elég lenne „csak” annyi, hogy összebarátkozzam egy kis pókkal és mondjuk kézbe vegyem, hát... Már most is libabőrös lettem, hogy írom ezeket a mondatokat...

Egy tetoválónak viszont élesben kellene gyakorolnia, hogy vért lásson és nem jó, ha elájul, miközben húzza a vonalat... Ugye érted?

Voltál már hasonló helyzetben? Hogyan oldottad meg? Szerinted mit tegyen, aki szeretne tetoválni, de nem bírja a vér látványát?

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Miközben szerveztem a csamos napot, azért folyamatosan a fejemben motoszkált, hogy még lehet idén olyan...
Bővebben...
Még mindig nem tudjuk, hogy mi baja a motoromnak, lévén, hogy megint nem ültem rajta...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!