8 kérdés, 8 válasz - Lézeres tetoválás eltávolítás

Tartalomjegyzék

tetovalas eltavolitas lezerrel 4Nemrég az a kérdés érkezett hozzánk, hogy tudjuk-e hol szednek ki lézerrel zöld színű tetoválást. Mivel eddig mi sem tudtuk, hogy a színeknek is van jelentősége, megkérdeztünk egy szakértőt.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, Budapesten a Vato Loco Tattooban Csobay Nóra végzi a lézeres tetoválás eltávolítást. Ezúttal személyesen őt kérdeztük a tapasztalatairól, a szükséges tudnivalókról.

1. Mit érdemes tudnia egy tetováltnak, aki valamilyen okból lézerezésre szánja magát? Mit érdemes megfogadni a lézeres kezelések előtt?

Az első kezelést egy konzultáció előzi meg, amely során megtudakolom, hogy milyen okból kifolyólag szeretne megszabadulni a tetoválásától, illetve teljes eltüntetés-e a terve vagy csak halványítás.

HIRDETÉS (x)

Látnom kell a bőr textúráját, a tetováló festék minőségét, továbbá más egyéb információt is fontos tudnom: esetleges betegségekről, bőrproblémákról, cukorbetegségről, vérzékenységről, szolárium használatáról, gyermektervezésről vagy várandósságról, hölgyeknél a menstruációs ciklusról, stb.
A konzultáció során tudok árajánlatot is adni. Sokan telefonon érdeklődnek, de látatlanban egyszerűen lehetetlen megállapítani egy tetoválásról, hogy mennyi időt vehet majd igénybe.

2. Említetted, hogy valaki csak halványítani szeretné a tetoválását. Ezt miért teszik és ehhez mennyi időre van szükség?

Abban az esetben, ha valaki egy régi tetoválást szeretne takartatni új tetkóval, a legtöbb esetben nem lehet lézeres kezelés nélkül megoldani, halványítani szükséges. Azt azonban a tetoválás színe és az új tetoválás határozza meg, hogy hány kezelés szükséges a halványításhoz. Az esetek nagy többségében 2-3 kezelés elegendő szokott lenni, de előfordult már, hogy egy színes tetoválás halványítása több kezelést is igénybe vett.

Az utolsó lézeres kezelés után minimum három hónapot érdemes várni a takarással, bár a legtöbb tetováló minimum fél évig nem szívesen nyúl hozzá. A kezelés után hosszú hónapokig, akár egy-másfél évig is halványodhat a kezelt terület, tehát a tetoválónak is könnyebb feladata lesz egy takarás során, ha minél halványabb tetoválást kell takarnia.

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!