8 kérdés, 8 válasz - Lézeres tetoválás eltávolítás

Tartalomjegyzék

tetovalas eltavolitas lezerrel 4Nemrég az a kérdés érkezett hozzánk, hogy tudjuk-e hol szednek ki lézerrel zöld színű tetoválást. Mivel eddig mi sem tudtuk, hogy a színeknek is van jelentősége, megkérdeztünk egy szakértőt.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, Budapesten a Vato Loco Tattooban Csobay Nóra végzi a lézeres tetoválás eltávolítást. Ezúttal személyesen őt kérdeztük a tapasztalatairól, a szükséges tudnivalókról.

1. Mit érdemes tudnia egy tetováltnak, aki valamilyen okból lézerezésre szánja magát? Mit érdemes megfogadni a lézeres kezelések előtt?

Az első kezelést egy konzultáció előzi meg, amely során megtudakolom, hogy milyen okból kifolyólag szeretne megszabadulni a tetoválásától, illetve teljes eltüntetés-e a terve vagy csak halványítás.

HIRDETÉS (x)

Látnom kell a bőr textúráját, a tetováló festék minőségét, továbbá más egyéb információt is fontos tudnom: esetleges betegségekről, bőrproblémákról, cukorbetegségről, vérzékenységről, szolárium használatáról, gyermektervezésről vagy várandósságról, hölgyeknél a menstruációs ciklusról, stb.
A konzultáció során tudok árajánlatot is adni. Sokan telefonon érdeklődnek, de látatlanban egyszerűen lehetetlen megállapítani egy tetoválásról, hogy mennyi időt vehet majd igénybe.

2. Említetted, hogy valaki csak halványítani szeretné a tetoválását. Ezt miért teszik és ehhez mennyi időre van szükség?

Abban az esetben, ha valaki egy régi tetoválást szeretne takartatni új tetkóval, a legtöbb esetben nem lehet lézeres kezelés nélkül megoldani, halványítani szükséges. Azt azonban a tetoválás színe és az új tetoválás határozza meg, hogy hány kezelés szükséges a halványításhoz. Az esetek nagy többségében 2-3 kezelés elegendő szokott lenni, de előfordult már, hogy egy színes tetoválás halványítása több kezelést is igénybe vett.

Az utolsó lézeres kezelés után minimum három hónapot érdemes várni a takarással, bár a legtöbb tetováló minimum fél évig nem szívesen nyúl hozzá. A kezelés után hosszú hónapokig, akár egy-másfél évig is halványodhat a kezelt terület, tehát a tetoválónak is könnyebb feladata lesz egy takarás során, ha minél halványabb tetoválást kell takarnia.

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Ha hárman együtt idén töltjük a 70 évet, a két motor együtt 20 évvel fiatalabb...
Bővebben...
Pánikszerűen kezdtem el keresgélni a múlt heti képeimet, mikor eszembe jutott, hogy már megint lemaradok...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!