Tetováltatni szeretnél? Vagy mégsem?

Rácz Edina - .

tattooKíváncsi vagy, hogy állna rajtad egy tetoválás? Megnéznéd, hogy egy tetszetős minta melyik testrészeden hogyan mutatna?

Abszolút kezdő tetováltatóknak tényleg jó lehetőség lenne, hogy szemügyre vegyék a majdani tetoválást a bőrükön. Akarják-e egyáltalán, vagy hirtelen felindultságból elkövetett, később megbánom dolog lenne.

Ha mondjuk valakinek egy egész hátas-, karos-, lábas tetoválásról van halvány elképzelése, s ahogyan az lenni szokott, elmegy a tetoválóhoz, elmondja nagyjából, mit szeretne, s a művész megrajzolja a nem kicsi mintát, akkor azt már bajos lesz illesztgetni a testrészeinkhez igazítva... Türelemjáték, legalábbis számomra.

HIRDETÉS (x)

A jól átgondoltság elengedhetetlen a tetoválásokat illetően, ezért segítség a művésznek, ha a vendége határozott elképzeléssel jön mindent illetően. Mert ha például az alany meggondolja magát, és mondjuk a háta helyett körben a karjára szeretné az áhított mintát, az újratervezést igényel, hiszen teljesen más a felület, gondolni kell a test áramvonalaira, hajlataira.

A neten böngészve, véletlenül találtam a Virtoo.hu-t, mely oldal azoknak nyújt segítséget, akik meg szeretnék nézni, hogyan állna rajtuk egy minta tetoválásként. A Virtoo meggyorsítja az ember döntését, s a képzelet világából gyorsan magunkhoz térhetünk, ha valóban meglátjuk a fotónkon a későbbi tetoválásunkat. Mellesleg jó játék, elpepecselhet vele bárki!

Persze, itt sablonokról van általában szó, bár, fel lehet tölteni bármilyen mintát, amit csak szeretnénk. A nonfiguratív mintákat ábrázoló alapképektől a tényleges, festményszerű alkotásokig...

Nyomtatás

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS