Felvarratnád magadra egy divatmárka logóját?

ecko-unltd-cut-sew-tattooAz attól függ! Igaz? Nagyon kreatív ötletre bukkantam, miközben az interneten böngésztem: egy divatmárka 20% kedvezményt ajánlott fel annak, aki magára varratja a logóját.

A delikvens bármit, bármikor vásárolhat élete végéig, és ha megmutatja tetoválását a kasszánál, rögvest lecsípnek 20%-kot a cuccok árából. Élő reklámfelület!

Vicces lehet úgy menni vásárolni, hogy a tetkó olyan, mint egy törzsvásárlói kártya...

Ez egy régebbi hír volt, de kíváncsi vagyok, hányan szaladgálnak a világon az Ecko Unltd és a Cut & Sew divatmárkák mintájával a bőrükön...

Már maga az ötlet hírverése miatt sokat beszéltek a cégről, és persze akadt olyan egyből, aki szaladt egy tetováló szalonba.

HIRDETÉS (x)

Ha elnézem az ollós vagy az orrszarvús logókat, igazából, aki nem ismeri a céget, csak egy egyszerű mintát lát. (Az olló szerintem kifejezetten jól néz ki!)

Belegondoltam, vajon én megtenném-e, hogy magamra varratok egy logót az olcsóbb termékek reményében... Azt hiszem, nem!

Az nem egy szívből jövő, csak rám vonatkozó dolog lenne, amit életem végéig viselnem kell, hanem pusztán a pénzt látnám benne, és ezért utálnám magam.

Elmondhatom, hogy egyetlen mintámat sem bántam meg, de egy ilyen indíttatásból elkövetett varratást biztosan szeretnék meg nem történté tenni.

Írd le a véleményed! Megtennéd-e vagy sem?ecko-unltd-cut-sew-logo

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Így a Halloween utózöngéjeként itt az idő, hogy felfaljuk a tököket. Ha már mást nem...
Bővebben...
Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!