Felvarratnád magadra egy divatmárka logóját?

ecko-unltd-cut-sew-tattooAz attól függ! Igaz? Nagyon kreatív ötletre bukkantam, miközben az interneten böngésztem: egy divatmárka 20% kedvezményt ajánlott fel annak, aki magára varratja a logóját.

A delikvens bármit, bármikor vásárolhat élete végéig, és ha megmutatja tetoválását a kasszánál, rögvest lecsípnek 20%-kot a cuccok árából. Élő reklámfelület!

Vicces lehet úgy menni vásárolni, hogy a tetkó olyan, mint egy törzsvásárlói kártya...

Ez egy régebbi hír volt, de kíváncsi vagyok, hányan szaladgálnak a világon az Ecko Unltd és a Cut & Sew divatmárkák mintájával a bőrükön...

Már maga az ötlet hírverése miatt sokat beszéltek a cégről, és persze akadt olyan egyből, aki szaladt egy tetováló szalonba.

HIRDETÉS (x)

Ha elnézem az ollós vagy az orrszarvús logókat, igazából, aki nem ismeri a céget, csak egy egyszerű mintát lát. (Az olló szerintem kifejezetten jól néz ki!)

Belegondoltam, vajon én megtenném-e, hogy magamra varratok egy logót az olcsóbb termékek reményében... Azt hiszem, nem!

Az nem egy szívből jövő, csak rám vonatkozó dolog lenne, amit életem végéig viselnem kell, hanem pusztán a pénzt látnám benne, és ezért utálnám magam.

Elmondhatom, hogy egyetlen mintámat sem bántam meg, de egy ilyen indíttatásból elkövetett varratást biztosan szeretnék meg nem történté tenni.

Írd le a véleményed! Megtennéd-e vagy sem?ecko-unltd-cut-sew-logo

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!