Cindy Ray – az első ausztrál széttetovált nő

cindy-ray-tattoo3A szőke hölgy modell-, majd tetováló karrierje az 1950-60-as években indult, s mára a tetováló világ körében Cindy Ray olyan ikonnak számít, mint Kat von D.

Cindy, eredeti nevén Bev Robinson kitaposta az utat a tetováló hölgyek számára, ugyanis az akkori kort ismervén, egy vesszőfutás lehetett a fiatal nő számára, míg elfogadták, elismerték.

Bev Robinson Melbourne-ben élt, és egyedülálló anyaként egy gyárban dolgozott. Plusz pénzre volt szüksége, ezért jelentkezett egy apróhirdetésre, melyben modelleket kerestek.

Így ismerkedett össze Harry Bartram fotóssal, aki elindította Bev karrierjét, s megszületett Cindy Ray, a tetovált lány. Harry fizette eleinte Cindy tetoválásait, melyek egyre csak gyarapodtak gyönyörű bőrén.

Ahogyan teltek az évek, gyűltek a szétvarrt lányról készült fotók – több száz képen pózolt. Később Cindy neve fémjelzett tetováló felszereléseket, ékszereket, majd 1960-ban megjelent első könyve, Egy tetovált lány története címmel.

HIRDETÉS (x)

Ez volt az első életrajzi írás, melyben egy nő arról ír, hogyan lett az egész teste szépen lassan kivarrva. Megismerhetjük Cindy-t gyermekkorától kezdve.

A mű teljes oldalas képei megmutatják a még varratlan hölgyet, majd a tetoválásai születésének minden szakaszát.

Ugyanakkor olvashatunk elképesztő és kínos tapasztalatokról, amelyeket már, mint tetovált lány élt meg Cindy mind a magánéletben, mind a tetováló szakmában.

Egy ideig nem is tudatosult benne, mit ért el, micsoda rajongótábora van világszerte, hány képét adták el, s az általa fémjelzett termékek milyen kincsekké váltak.

Több mint negyven éves tetováló múltra tekinthet vissza Cindy Ray, aki fiatalkorának szélsőséges visszhangot kiváltó művésznője volt. De, úgy érzem, megérte, hogy mert „más" lenni abban a korban.cindy-ray-tattoocindy-ray-tattoo2cindy-ray-tattoo12cindy-ray

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mivel a jó idő csak nem lankad, így a holnapi napot is motorozással fogom tölteni,...
Bővebben...
Régi vágyam volt, hogy ismét kutya tulajdonos legyek. A héten teljesült a vágyam, kis tappancsok...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!