Óvd a sminktetoválásodat nyáron is!

sminktetovalas2A sminktetoválások legnagyobb nyári ellensége az UV-sugárzás, a kiszáradás és a klóros víz – vagyis minden. Mit tehetünk mindezek ellen?

A tetoválásokra alapból ügyelni kell nyáron és 50 faktoros napvédő krémmel bekenni őket vastagon. Nincs ez másképpen a sminktetkóknál sem!

Természetesen most nem arról az időszakról van szó, amikor még friss a tattoo, hiszen akkor szintén megvannak a megfelelő módszerek a minta megóvására, hogy a színek a kívánt árnyalatban stabilizálódjanak.

Most, nyáron fokozottan ügyelni kell magunkra! Ha leég és kiszárad a bőrünk, búcsút mondhatunk a szép színeknek, ugyanis az UV-sugárzás hatására a szemöldöktetoválás feketéje kék, míg a barna vöröses árnyalatúvá válhat.

Tehát, az a bizonyos 50 faktor, az 50 faktor! Ne sajnáljuk bekenni vele a szemöldökünket!
A szájtetoválások esetében pedig, ha sokszor éri őket klóros víz és szintén erős UV-sugárzás, valamint kiszárad az ember lányának a szája, a tetkó megfakul, mattá, púderes hatásúvá válik.

HIRDETÉS (x)

Ezek elkerülésére annyit tehetünk, hogy naponta sűrűn kenünk az ajkunkra tápláló ajakápolót, illetve szájfényt, mert a színtartósságot elősegítik. Valamint, ne csak az arcunkra vigyünk fel fényvédőt, hanem az ajkunkra is.

Ajánlatos még az éjszakáról sem megfeledkeznünk, már ha egyedül töltjük, hiszen alvás előtt bekenhetjük a szánkat magas E-vitamin tartalommal rendelkező krémmel, ajakápolóval, szintén óvva ezzel a szín tartósságát.

Ha a sminktetoválásaink kibírják a nyarat a megfelelő gondoskodás mellett, még évekig eljátszhatjuk ezeket a praktikus dolgokat.

Viszont, abban az esetben, ha mégis megfakult volna a szín, újra frissíttethetjük a tetoválást. Ez nem csak a színnek tesz jót, hanem akár a formán is változtathatunk.

Szóval, csajok, a lényeg: csak krémezni, krémezni!

Forrás: Bien

Fakult már ki nyáron a sminktetoválásod, mert nem vigyáztál rá? Vagy mindig odafigyelsz rá?

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Pánikszerűen kezdtem el keresgélni a múlt heti képeimet, mikor eszembe jutott, hogy már megint lemaradok...
Bővebben...
Ömlik a médiából, hogy irány a márkakereskedés, bírja-e a vas az új nyálat. Megkérdeztem. Fölháborodtam. Ugyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!