Tetkó a Csajokon Offline

Idén is folytatódik a Csajokamotoron.hu oldalain az elmúlt két évben oly sikeres Tetkó A Csajokon verseny. Idén azonban egy különlegességgel nyitjuk a szezont. Első alkalommal a Devils Motor Shown élőben is megcsondálhatjuk a lányok tetovállásait.

Ebben az évben a Tetkó a Csajokon versenyben a tetoválások több kategóriában is versengenek majd egymással. Tehát mostantól várjuk a nevezéseket. A tetoválásokat ábrázoló, nagy felbontású fotókat, és egy teljes alakos képet, amin jól látszik a tetoválás elhelyezkedése is, IDE KÜLDJÉTEK!

A beküldött képek alapján kiválasztott 10 lány részt vehet az április 5-én, Budapesten megrendezett Devils Motor Shown a legszebb tetovált lány címért folyó versengésben. A legjobbat szakértő zsűri választja ki. A résztvevők ajándékcsomagot kapnak, a győztest pedig emelett 30 000 Ft készpénzzel díjazza a Motor Show rendezője, a Devils MC.

 

HIRDETÉS (x)

A nevezni vágyó hölgyeket is várjuk a Budapest Motor Kiállításon az A pavilon 202/C standján, amit könnyen megtaláltok a Devils Motor Show gyönyörű, épített motorjai mellett. A helyszínen akár nevezni is lehet, sőt a tetoválásokat szívesen le is fényképezzük, ha esetleg ez problémát okozna.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...
Szokták mondani, minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak..... Nálunk ez már kollégákra is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!