Tetkó a Csajokon Offline

Idén is folytatódik a Csajokamotoron.hu oldalain az elmúlt két évben oly sikeres Tetkó A Csajokon verseny. Idén azonban egy különlegességgel nyitjuk a szezont. Első alkalommal a Devils Motor Shown élőben is megcsondálhatjuk a lányok tetovállásait.

Ebben az évben a Tetkó a Csajokon versenyben a tetoválások több kategóriában is versengenek majd egymással. Tehát mostantól várjuk a nevezéseket. A tetoválásokat ábrázoló, nagy felbontású fotókat, és egy teljes alakos képet, amin jól látszik a tetoválás elhelyezkedése is, IDE KÜLDJÉTEK!

A beküldött képek alapján kiválasztott 10 lány részt vehet az április 5-én, Budapesten megrendezett Devils Motor Shown a legszebb tetovált lány címért folyó versengésben. A legjobbat szakértő zsűri választja ki. A résztvevők ajándékcsomagot kapnak, a győztest pedig emelett 30 000 Ft készpénzzel díjazza a Motor Show rendezője, a Devils MC.

 

HIRDETÉS (x)

A nevezni vágyó hölgyeket is várjuk a Budapest Motor Kiállításon az A pavilon 202/C standján, amit könnyen megtaláltok a Devils Motor Show gyönyörű, épített motorjai mellett. A helyszínen akár nevezni is lehet, sőt a tetoválásokat szívesen le is fényképezzük, ha esetleg ez problémát okozna.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!