Várja vendégeit a világ első gyerek tetováló szalonja!

sadie-hennessy-tattooÉs tényleg! Vannak szülők, akik simán elvinnék csemetéiket varratni...

A napokban olvastam ezt a hírt az Offline-on. Az angliai hölgy, akinek a fejéből kipattant a nem mindennapi „teszt", a polgárpukkasztás után leszűrhette a megfelelő tapasztalatokat. De mi is...!

„Sadie Hennessy egyszerűen imádja provokálni az embereket, ezért a minap indított egy különleges street projektet, amivel igazán megbotránkoztatta városkája lakóit.

Az Anglia délkeleti részén található Whitstable-ben egy rég bezárt üzlet ajtaját teleplakátolta azzal, hogy itt hamarosan egy gyermektetováló üzlet nyílik.

A célja az volt, hogy felhívja a figyelmet a gyermekek helytelen nevelésére, ám nem létező vállalkozására a legnagyobb meglepetésére többen is jelentkeztek.

HIRDETÉS (x)

A plakátokon lévő telefonszámon keresztül összesen tíz ember jelentette be ide a gyermekét tetoválni, illetve tízen hívták fel őt mélységes felháborodással.

Hennessy teljesen megdöbbent, hogy valaki tényleg elhozta volna ide a gyermekét. Bár megjegyezte, döbbentsége hamar elmúlt, hiszen nap mint nap lát "Jövendőbeli pornósztár" feliratú pólóban kisbabákat.

"A gyermekeknek addig kell gyermeknek maradni, ameddig csak lehet" – mondta a művésznő."

Írd le a véleményedet a Sadie által felvetett témával kapcsolatban!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mivel a jó idő csak nem lankad, így a holnapi napot is motorozással fogom tölteni,...
Bővebben...
Régi vágyam volt, hogy ismét kutya tulajdonos legyek. A héten teljesült a vágyam, kis tappancsok...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!