Színes szemek – szemgolyó tetoválás

szemgolyo-tetovalasÖnmagában is fájdalmas művelet a tetováltatás, de aki a szemei kötőhártyája alá varrat, nagyon bátor.

 

 

Ez a fenomenális ötlet egy svájci testmódosítónak, Howie-nak jutott az eszébe először, s meg is valósította pár bevállalós emberen.

A szem kötőhártyája alá juttatta be a festékanyagot, ami szépen lassan szétterült a hártya alatt és így beszínezte a szemet.

Nem lehetett tudni, hogy milyen mellékhatásai lesznek a beavatkozásnak, de a források szerint megúszták a páciensek, akik akár meg is vakulhattak volna...

Furcsa, borzongató érzés lehetett annak az embernek, akinek először csinálta meg Howie a tetoválást, hogy egy még kísérletezés alatt álló technikát próbálnak ki rajta. Valószínűleg ezért is mehetett bele, hiszen vannak emberek, akik megvesznek a bizarr érzésekért...

HIRDETÉS (x)

Egyébként Howie olyan különleges módosításokat végez, mint például a mellbimbó eltávolítása, vagy a masai harcosokéhoz hasonló fül.

Visszatérve a szemgolyó tetoválásra, kicsit vándoroljunk a térképen: egy brazil tetováló művész, Rodrigo Fernando dos Santos önmagának végezte el a műveletet, majd napokig festéket könnyezett. Ehhez aztán kell lélekjelenlét!

Nekem még pár évvel ezelőtt a kontaktlencse betétele is gondot okozott. Mindig hangoztattam: biztosan nem lennék rá képes, hogy hozzá érjek a szemgolyómhoz. És de!

Meg is lepődtem magamon, hiszen egy idő után már fel sem tűnt, mit csinálok. Simán megigazgattam a szemgolyómon a lencséket, ha nem sikerült jól berakni őket.

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy hajlandó lennék a szemgolyómra tetováltatni, mert ahhoz tényleg őrület és elszántság kell.

Írd le a véleményed erről a meghökkentő dologról!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A gondtalan éveket felváltotta a felnőtté válás rögös útja, ami az én esetemben is a...
Bővebben...
Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!