Színes szemek – szemgolyó tetoválás

szemgolyo-tetovalasÖnmagában is fájdalmas művelet a tetováltatás, de aki a szemei kötőhártyája alá varrat, nagyon bátor.

 

 

Ez a fenomenális ötlet egy svájci testmódosítónak, Howie-nak jutott az eszébe először, s meg is valósította pár bevállalós emberen.

A szem kötőhártyája alá juttatta be a festékanyagot, ami szépen lassan szétterült a hártya alatt és így beszínezte a szemet.

Nem lehetett tudni, hogy milyen mellékhatásai lesznek a beavatkozásnak, de a források szerint megúszták a páciensek, akik akár meg is vakulhattak volna...

Furcsa, borzongató érzés lehetett annak az embernek, akinek először csinálta meg Howie a tetoválást, hogy egy még kísérletezés alatt álló technikát próbálnak ki rajta. Valószínűleg ezért is mehetett bele, hiszen vannak emberek, akik megvesznek a bizarr érzésekért...

HIRDETÉS (x)

Egyébként Howie olyan különleges módosításokat végez, mint például a mellbimbó eltávolítása, vagy a masai harcosokéhoz hasonló fül.

Visszatérve a szemgolyó tetoválásra, kicsit vándoroljunk a térképen: egy brazil tetováló művész, Rodrigo Fernando dos Santos önmagának végezte el a műveletet, majd napokig festéket könnyezett. Ehhez aztán kell lélekjelenlét!

Nekem még pár évvel ezelőtt a kontaktlencse betétele is gondot okozott. Mindig hangoztattam: biztosan nem lennék rá képes, hogy hozzá érjek a szemgolyómhoz. És de!

Meg is lepődtem magamon, hiszen egy idő után már fel sem tűnt, mit csinálok. Simán megigazgattam a szemgolyómon a lencséket, ha nem sikerült jól berakni őket.

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy hajlandó lennék a szemgolyómra tetováltatni, mert ahhoz tényleg őrület és elszántság kell.

Írd le a véleményed erről a meghökkentő dologról!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!