Varrattál már magadra szilveszterkor tetoválást?

szilveszter-tetovalasHa azt mondom, „szilveszter", azt mondod „őrület, boldogság, pia, buli". Aztán jön az év első napja. Ébredés. Szemrevételezés. Mi ez? Tetoválás? Biztosan nem igazi!

Akár a Másnaposok című filmből idéztem volna fel egy jelenetet. A szilveszter általában az emberek többségének a véget nem érő party-ról szól.

Az év utolsó napja, amikor mindent szabad. Főleg azt, amire utána nem emlékszünk. És a haverok sem! De mi van, ha maradandó nyoma marad a fergeteges éjszakának?

A menetrend manapság az szokott lenni, hogy valakinél elindul az „alapozás", egy kis ez meg azzal. Azután elindul a csapat a szórakozóhelyre, és reggelig tart a hepaj.

Tekintve az „alapozástól" a hajnali órákig fennálló időszakot, bármi megtörténhet. Akár előkerülhet valahonnan egy tetováló is. Ne adj'isten, még gép és festék is van nála véletlenül...

HIRDETÉS (x)

És valaki előáll az eget rengető ötlettel: „Készítsünk egyforma tetoválást mindenkinek, hogy emlékezetes legyen ez a szilveszter!"

Addigra már benne vannak bármiben. Mivel készen kell lennie az összes tetkónak, úgy döntenek, nem mennek a szórakozóhelyre. Itt maradnak, és megvárják, míg minden delikvensen ott virít a minta.

Zzzzz – berreg a gép egyfolytában. Pár perc múlva éjfél, a pezsgők pukkanásra készen, a petárdák, a dudák, a konfetti szintén. A tetováló gép leáll, egy kis „technikai szünet" következik.

És tessék, a mutató átfordult, újév van! Őrjöngés, ölelkezés, a társaság fele lefóliázva, már ami a frissen varrott testrészeket illeti.

Koccintás, örömmámor, és folytatódik a buli. No meg a varrás! Mire kezdenek hazafelé szállingózni az emberek, mások pedig a lakás különböző részein aludni, lassan készen lesz mindenki, és a megemlékezés teljessé válik a tetoválások által.

Kora délután ébredezik a banda, és szembesül az életre szóló élménnyel: össznépi tetováltatás áldozatai lettek. Van, aki röhög, van, aki lézeres eltávolítás után néz, hiszen újra jönnek a „szürke hétköznapok"...

Történt már veletek hasonló dolog? Varrattatok már úgy, hogy nem emlékeztetek rá utána?

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Szerintem kb. 10 éve készült az utolsó tetoválásom... vagy lehet, hogy csak nyolc. Azóta tervezem...
Bővebben...
Rá kell jönnöm, hogy ki kell szakadnom a mókuskerékből, hogy ne fásuljak bele. Ilyenkor valami...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!