Tetovált lányok a Népligetben

Az Építők Sportcsarnokában zajló esemény rengeteg érgeklődőt vonzott. A rég várt, gyönyörű tavaszi időjárásban hamar megtelt a Népliget autókkal, és a csarnok előtti parkoló motorokkal.

Az idei megmérettetésre az 55 benevezett motor között 7 külföldi (lengyel, erdélyi, szlovák, és cseh) építő is elhozta munkáját, így valóban nemzetközivé vált a motorszépségverseny.

Jessie Galante koncertje előtt együtt izgulhattunk a Csajokamotoron.hu által szervezett első Tetkó a Csajokon Offline verseny résztvevőivel. Az offline megmérettetésre a portálon áprilisban induló Tetkó a Csajokon verseny jelentkezői közül kerültek ki a lányok. A hangsúly ezúttal nem az egyes tetoválások minőségének elemzésén, hanem az összhatáson volt - hiszen a rendelkezésre álló fél óra nem lett volna elegendő a részvevők minden egyes tetoválására.

 

HIRDETÉS (x)

A zsűri, melynek tagjai Tót Sándor a Tattoo Energie magazin társtulajdonosa, Regős Zoltán, a Hír TV Széles Út című motoros magazinjának főszerkesztője, valamint a Csajokamotoron.hu főszerkesztője, NaNa voltak, rövid egyeztetés után Szöllősi Györgyi saját tervezésű, egész hátas mintáját ítélte a legjobbnak. Ő vehette át a Devils MC által felajánlott első díjat, a 30 000 Ft készpénzt.

Különdíjat kapott Böröczki Angelina, aki a Csajok a Motoron logóját tetováltatta magára. Természetesen a résztvevők mindegyike ajándékcsomagot kapott, amelyeket az Aquaman, a Wild magazin, a Csajokamotoron.hu és a Devils MC ajánlottak fel.

Még több kép a galériában!A sikeres offline versengés után áprilisban folytatódik a Csajokamotoron.hu oldalain a Tetkó a csajokon verseny. Az első hónapban a deréktetoválások versengenek majd egymással. Az április 19-ig beérkező mintákra április 21. és május 10. között lehet majd szavazni. A jó minőségű fotókat a az info@csajokamotoron.hu címre várjuk. A tetoválásokra az oldal látogatói szavahatnak majd, az első helyezett támogatóinknak (Aquaman, Bázis Motor, VTN-Dekor, Wild Magazin, Csajokamotoron.hu) köszönhetően 50 000 Ft értékű ajándékcsomagot kap.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!