Tetovált lányok a Népligetben

Az Építők Sportcsarnokában zajló esemény rengeteg érgeklődőt vonzott. A rég várt, gyönyörű tavaszi időjárásban hamar megtelt a Népliget autókkal, és a csarnok előtti parkoló motorokkal.

Az idei megmérettetésre az 55 benevezett motor között 7 külföldi (lengyel, erdélyi, szlovák, és cseh) építő is elhozta munkáját, így valóban nemzetközivé vált a motorszépségverseny.

Jessie Galante koncertje előtt együtt izgulhattunk a Csajokamotoron.hu által szervezett első Tetkó a Csajokon Offline verseny résztvevőivel. Az offline megmérettetésre a portálon áprilisban induló Tetkó a Csajokon verseny jelentkezői közül kerültek ki a lányok. A hangsúly ezúttal nem az egyes tetoválások minőségének elemzésén, hanem az összhatáson volt - hiszen a rendelkezésre álló fél óra nem lett volna elegendő a részvevők minden egyes tetoválására.

 

HIRDETÉS (x)

A zsűri, melynek tagjai Tót Sándor a Tattoo Energie magazin társtulajdonosa, Regős Zoltán, a Hír TV Széles Út című motoros magazinjának főszerkesztője, valamint a Csajokamotoron.hu főszerkesztője, NaNa voltak, rövid egyeztetés után Szöllősi Györgyi saját tervezésű, egész hátas mintáját ítélte a legjobbnak. Ő vehette át a Devils MC által felajánlott első díjat, a 30 000 Ft készpénzt.

Különdíjat kapott Böröczki Angelina, aki a Csajok a Motoron logóját tetováltatta magára. Természetesen a résztvevők mindegyike ajándékcsomagot kapott, amelyeket az Aquaman, a Wild magazin, a Csajokamotoron.hu és a Devils MC ajánlottak fel.

Még több kép a galériában!A sikeres offline versengés után áprilisban folytatódik a Csajokamotoron.hu oldalain a Tetkó a csajokon verseny. Az első hónapban a deréktetoválások versengenek majd egymással. Az április 19-ig beérkező mintákra április 21. és május 10. között lehet majd szavazni. A jó minőségű fotókat a az info@csajokamotoron.hu címre várjuk. A tetoválásokra az oldal látogatói szavahatnak majd, az első helyezett támogatóinknak (Aquaman, Bázis Motor, VTN-Dekor, Wild Magazin, Csajokamotoron.hu) köszönhetően 50 000 Ft értékű ajándékcsomagot kap.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Rá kell jönnöm, hogy ki kell szakadnom a mókuskerékből, hogy ne fásuljak bele. Ilyenkor valami...
Bővebben...
Sosem voltam a konyha ördöge/tündére, de miután a motorok már a téli álmukat alusszák, én...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!