Szeretnél fűzős piercinget?

fuzos piercing derekonEgyre népszerűbb a csajok körében a fűző-piercing (corset piercing), elődeinket idézve, ha már az önsanyargatásról van szó...

A fűzőről mindig a régmúlt idők nőideáljai jutnak az eszembe, amikor a gyönyörű ruhaköltemények alatt, hasukat behúzva, leszorítva, pompáztak a hölgyek, asszonyok.

A kosztümös filmekben, gondolom, mindenkinek megvan az a jelenet, amikor a fiatal lányokat öltözteti az anyjuk, és biztatja őket, hogy húzzák be a hasukat, jól megrántva a fűzőjüket...

Sajnálom őket, mert nekik muszáj volt a testüket sanyargatni, hogy elérjék a kívánt darázsderekat. No, és természetesen, ez kellett a korabeli ruhák alá, hogy megfelelően kiadja azok formáját.

Ezt tovább gondolva, jöhetett az ötlet a mai divatos piercinghez. Általában a háton a legelterjedtebb ez a fajta testékszer.

HIRDETÉS (x)

Az tény, hogy szépen mutat, amikor a gerinccel párhuzamosan, karikákat helyeznek el a bőrben, majd különféle színes szalagokkal átfűzik azokat, s megkapják a kívánt fűző-formát.

Persze, az emberi találékonyság határtalan, hiszen bárhová rakatható ilyen piercing: a derékra, a lábakra, a kezekre, a mell fölé és még sorolhatnám. Sőt, különféle alakzatokat is létre lehet hozni a karikák segítségével.

Az interneten nézegetve a képeket, rájöttem, nem igaz, hogy leginkább a csajok készíttetnek maguknak ilyen szexi díszt, ugyanis a férfiak között is akad bátor vállalkozó.

Belegondolva, szép-szép, de ezt is tudni kell viselni, mint bármilyen más testékszert.

Különösen háton milyen lehet, el sem tudom képzelni... Például az alvás nem igazán kellemes dolog, bár mindent meg lehet szokni...

A Sunny Tattoo-ból Zsoltu elmondta, hogy: „Ha egy egész hátas fűzőt veszünk alapul, a páciens dönti el, hogy hány soros corsetet szeretne. De körülbelül 10 piercing karika kell hozzá – egyszerre helyezik be őket, nem kell várni velük. A gyógyulási idő 3-4 nap, de nyilván ez az adott bőrtípustól is függ.

Konkrét árat nem igazán tudok mondani, mert ritka az ilyen kérés. A kellék ár piercingenként 1000 forint és 10 000 forint körüli az elkészítése.
Fontos tudni, hogy cukorbetegeknek veszélyes és terhes nőknek nem ajánlatos. De igazán nagy veszélye nincs, mert időszakos piercing, nem valami tartós. És igen, kényelmetlen az alvásnál.

Egyszer egy fotózás alkalmával kellett ilyet készítenem. Az tény, hogy nagyon igényesen és extrémen néz ki, mert nem megszokott. Persze az ok, hogy ki miért rakat be corsetet magának, személyenként változik."

Aki imádja a bizarr dolgokat, és bevállalós, biztosan kipróbálja, milyen egy fűző-piercing viselése. Te rakatnál magadnak? Mi a véleményed erről a testékszerről?fuzos piercingfuzos piercing haton alakzatfuzos piercing kezenfuzos piercing labfejenfuzos piercing labonfuzos piercing mell folottfuzos piercing nyakon

Egyre népszerűbb a csajok körében a fűző-piercing (corset piercing), elődeinket idézve, ha már az önsanyargatásról van szó…

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Rá kell jönnöm, hogy ki kell szakadnom a mókuskerékből, hogy ne fásuljak bele. Ilyenkor valami...
Bővebben...
Sosem voltam a konyha ördöge/tündére, de miután a motorok már a téli álmukat alusszák, én...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!