Úgy nézek ki, mint a motorom!

motorcycle and tattooA női test idomainak szépségéhez, formásságához csak egy motort lehet hasonlítani. De ha még tele vannak különféle mintákkal, csak fokozza a dolog izgalmasságát. Sőt, menjünk tovább: ugyanolyan ábrák díszítik az „idomokat"...

Izgalmas folyamat, míg valakinek a teste élő vászonná válik az évek alatt, és ilyen-olyan okokból tele varratja a bőrét.

Olvastam régebben egy fickóról, aki olyan mintákat rakatott a motorjára, mint amilyenek az ő testén voltak. Vagy lehet, hogy fordítva, és előbb voltak a gépen az airbrush rajzok,mint a tetoválások a bőrén, de a lényeg ugyanaz: teljesen eggyé akar válni a motorjával.

Köztudott, hogy mindenki erősen kötődik a vasához és különös kapcsolat alakul ki gép és ember között. Az évek sorozata, és az együtt átélt kalandok elválaszthatatlanná teszik a motorost és a motorkerékpárját.

Ezt a kapcsolatot egyforma mintákkal megbélyegezni nem mindennapi dolog! Ha valami meghatározó történik a motoros vagy a motor életében, az mindkettőjükre felkerül, hogy mintegy térképként, világossá váljék az út, amelyet maguk mögött hagytak.

HIRDETÉS (x)

Ez az egész már feltételezi azt, hogy az illető nem akar soha megválni a gépétől, hanem élete végéig azon akar repeszteni. Mert végül is, egyébként nem sok értelme lenne az ugyanolyan ábráknak...

Tudom, most azt gondoljátok, hogy az illusztrációnak szánt fotón, a csajon nem tetoválások vannak, csak egy mintás ruha, de erről a képről jutott eszembe a téma fejtegetésének ötlete. Mindenesetre, ez megint felvet bennem egy kérdést: sok motoron és emberen láttam már nonfiguratív mintákat. Nos, lenne tartalma, hogy hasonló „vonalakat" festessünk a motorunkra, mint amilyenek a testünkön vannak?

Annak, amit a fent említett fickó talált ki, több értelmét látom. Mégis csak személyesebb, mint krikszkrakszokat felvinni a kívánt felületekre...

Ha már a bevezetőben a női test szépségeiről volt szó, nos, a hölgyek azért érzékenyebbek a testükkel kapcsolatos dolgokra, mint a férfiak. Tehát, úgy érzem, egy nő jobban elgondolkodna ezen az ötleten, hogy úgy nézzen ki, mint a motorja...

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Pánikszerűen kezdtem el keresgélni a múlt heti képeimet, mikor eszembe jutott, hogy már megint lemaradok...
Bővebben...
Ömlik a médiából, hogy irány a márkakereskedés, bírja-e a vas az új nyálat. Megkérdeztem. Fölháborodtam. Ugyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!