Fekete fényben pompázó UV-testdíszek

Az ultraibolya ragyogásban tündöklő UV-testfestéstől, mára eljutottunk a tetoválásokig, melyek szintén kezdenek egyre több embert érdekelni.

 

A diszkókban, az igazi bulizós hatás eléréséért, no meg a hódításért, sok nőnek olyan alapfelszerelésnek számít az UV-testfestés egy-egy estén, mint amikor feldob magára egy ütős sminket.

A nappali világosságnál szinte láthatatlan vonalak, ugyanúgy a sötét fényben látszódnak, mint az UV-tetoválások, melyek elkészítéséhez speciális tinta szükséges. A minták tekintetében ugyancsak határ a csillagos ég, mint a normál tetoválások esetében.

HIRDETÉS (x)

A fehér színnel varrt díszek kevésbé észrevehetőek nappal, de a színes tetkók már jobban látszanak. Igazi szépségük az ultraibolya fényben teljesedik ki.

Az UV-tetkók felvarrásának ideje a bőrfelületre, hosszabb időt vesz igénybe, mint átlagos társaiké, de ugyanúgy behegesednek a gyógyulás alatt. Az UV-tintával nehezebb dolgozni, mert vékonyabban lehet felvinni a bőrre, és többek között ezért is nehezebb vele tetoválni.

Az elkészítés ideje alatt kötelező bekapcsolnia a tetoválónak az UV-fényt. Különösen a nem színes minták esetében jelent kihívást a körvonalak felvitele. Ugyanúgy, mint a „rendes” tetoválásoknál, itt is fontos a varrás utáni kezelés, hiszen károsodhat a tetkó, ha nem megfelelően vigyáz rá a gazdája. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy nem hallgatnak a tetoválóra. Tehát, óvni kell az UV-sugaraktól és a megfelelő krémet használni, míg szépen begyógyul a felület.

A figyelmetlen kezelés hatására megcsorbulhat a minta és akár minden fényben látható lehet, valamint a színek torzulhatnak. Arról nem beszélve, hogy az ultraibolya világításnál megmutatkozó foszforeszkálását is elveszítheti.

Természetesen, ez a fajta tetoválás drágább, mint a normál. Az is tény, hogy kiterjedt kutatási eredmények még nincsenek a hosszú távú hatásairól. Vannak olyan feltételezések, melyek szerint rákkeltő és allergén anyagokat tartalmaz. Esetenként viszketéses bőrgyulladás veszélye állhat fenn.

Ezek ellenére, kedvelt választás azok számára, akik nem szeretnék, ha feltűnő lenne az általuk választott minta, és inkább csak bulik alkalmával mutatkozna meg. Ha valaki az UV-tetoválást választja, fontos, hogy jól képzett, gyakorlott tetoválóval készíttesse a testdíszt.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Arról már írtam korábban különféle pontokba szedve, miért szeretek egyedül motorozni. A nyűgöket leszámítva rengeteg...
Bővebben...
Neked feltűnt, hogy a vadlibák olyanok, mint a motorosok? Mindig csapatban járnak, alakzatban vonulnak és...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!