Tetoválók Éjszakája

Az egész világon egyedülálló fesztiválra invitálja a tetoválás és a zene szerelmeseit, a Tetoválók Szakmai és Érdekvédelmi Egyesülete (TSZÉE).

A Tetoválók Éjszakája rendezvényt december 29-én látogathatják meg az érdeklődők, a PeCsa Music Hallban. Az esemény mérföldkőnek számít a magyar tetováló-fesztiválok történetében.

A fesztivál során a Tetoválók Szakmai és Érdekvédelmi Egyesületéhez tartozó ötven tetováló, közöttük a magyar tetováló élet nagyjaival, kivonul a helyszínre és korábban soha nem látott módon az egész napjukat annak szentelik, hogy a rendezvényre érkező közönség között ingyenes tetoválásokat sorsolnak ki.

HIRDETÉS (x)

Így bárki, aki érvényes jegy birtokában látogat el a rendezvényre, automatikusan esélyessé válik, hogy a tetoválók által hozott minták egyike a szerencsés testét díszítse.

A fesztivál komoly zenei programmal is jelentkezik, hiszen a Tetoválók Éjszakáján tartja lemezbemutató koncertjét a Ganxsta Zolee és a Kartel. Fellép Magyaroszág egyik vezető rock zenekara, a Hooligans. Velünk lesznek olyan, az underground punk rock és metal színteréről ismerős bandák, mint a The Grenma, a Blind Myself, vagy a Till We Drop, valamint nagyobb közönség előtt mutatkozik be a szépreményű New Seed 55 és a Dorothy.
Az ingyenes tetoválási lehetőség és a koncertek mellett temérdek kiegészítő program közül választhatnak a látogatók. Lesz testékszer-show, extrém fodrászat, látványkonyha, italkóstolós – tehát minden, ami szem-szájnak ingere.

Szilveszter előtti bemelegítésnek remek program a Tetoválók Éjszakája, hiszen nem csak tetoválást szerezhet valaki, hanem bulizhat a koncerteken.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!