Tetoválók Éjszakája

Az egész világon egyedülálló fesztiválra invitálja a tetoválás és a zene szerelmeseit, a Tetoválók Szakmai és Érdekvédelmi Egyesülete (TSZÉE).

A Tetoválók Éjszakája rendezvényt december 29-én látogathatják meg az érdeklődők, a PeCsa Music Hallban. Az esemény mérföldkőnek számít a magyar tetováló-fesztiválok történetében.

A fesztivál során a Tetoválók Szakmai és Érdekvédelmi Egyesületéhez tartozó ötven tetováló, közöttük a magyar tetováló élet nagyjaival, kivonul a helyszínre és korábban soha nem látott módon az egész napjukat annak szentelik, hogy a rendezvényre érkező közönség között ingyenes tetoválásokat sorsolnak ki.

HIRDETÉS (x)

Így bárki, aki érvényes jegy birtokában látogat el a rendezvényre, automatikusan esélyessé válik, hogy a tetoválók által hozott minták egyike a szerencsés testét díszítse.

A fesztivál komoly zenei programmal is jelentkezik, hiszen a Tetoválók Éjszakáján tartja lemezbemutató koncertjét a Ganxsta Zolee és a Kartel. Fellép Magyaroszág egyik vezető rock zenekara, a Hooligans. Velünk lesznek olyan, az underground punk rock és metal színteréről ismerős bandák, mint a The Grenma, a Blind Myself, vagy a Till We Drop, valamint nagyobb közönség előtt mutatkozik be a szépreményű New Seed 55 és a Dorothy.
Az ingyenes tetoválási lehetőség és a koncertek mellett temérdek kiegészítő program közül választhatnak a látogatók. Lesz testékszer-show, extrém fodrászat, látványkonyha, italkóstolós – tehát minden, ami szem-szájnak ingere.

Szilveszter előtti bemelegítésnek remek program a Tetoválók Éjszakája, hiszen nem csak tetoválást szerezhet valaki, hanem bulizhat a koncerteken.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...
Szokták mondani, minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak..... Nálunk ez már kollégákra is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!