A legjobb lábtetoválás 2009

Az elmúlt hónapban is szoros volt a küzdelem a legjobb lábtetoválásnak járó címért. Ezúttal Klaudia és Omnia között zajlott a legszorosabb küzdelem, végül Klaudia nyerte meg az értékes ajándékokat.

Az idei tetoválóverseny második fordulójában a lányok lábát (lábfejtől combig) díszítő ábrák versenyeztek egymással. A sok nevezés alapján az derült ki, hogy immár nem csak az apró bokatetoválások, hanem a nagyobb, a lábszáron felfutó ábrák is egyre népszerűbbek a hölgyek között. Ezúttal csupán egy lány indult a versenyen combon lévő tetoválással. Májusban a korábbinál valamivel több, öszesen tizenhat nevezője volt a tetoválások versenyének, így a szavazóknak egyre nehezebb dolguk van.

HIRDETÉS (x)

A nyereményeket felajánlották:
Csajokamotoron.hu 10 000 Ft értékű ajándékcsomag
VTN-Dekor 10 000 Ft értékű utalvány
Ironclad Tuff Chix női kesztyű
Wild magazin egy éves előfizetés
Excipial svájci bőrápolószer ajándékcsomag
Aquaman 10 000 Ft értékű vásárlási utalvány

Még több kép a galériában!
A győztes ábra májusban Klaudia lábszárán csavarodó nonfiguratív ábra volt, amely egy pillangót fog közre. Őt követte Omnia bokaláncot imitáló mintája, majd Edit lábfejéről induló nonfiguratív motívum követi őket a sorban. Nekik, és a többi résztvevőnek is köszönjük a részvételt, és gratulálunk a győztesnek. Az ajándékait postán küldjük el.

A következő fordulóban a karon lévő ábrák kerülnek górcső alá. Ha ilyen tetoválásod van, még ezen a héten küldhetsz róla néhány jó minőségű fotót az info@csajokamotoron.hu címre. A június 14-ig beérkező mintákra június 15. és július 12. között lehet majd szavazni.

A következő fordulóban a hason, illetve a mellkas első felén lévő ábrák kerülnek górcső alá. Ha ilyen tetoválásod van, még ezen a héten küldhetsz róla néhány jó minőségű fotót az info@csajokamotoron.hu címre. Az július 19-ig beérkező mintákra július 21. és augusztus 9. között lehet majd szavazni.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!