A legjobb lábtetoválás 2009

Az elmúlt hónapban is szoros volt a küzdelem a legjobb lábtetoválásnak járó címért. Ezúttal Klaudia és Omnia között zajlott a legszorosabb küzdelem, végül Klaudia nyerte meg az értékes ajándékokat.

Az idei tetoválóverseny második fordulójában a lányok lábát (lábfejtől combig) díszítő ábrák versenyeztek egymással. A sok nevezés alapján az derült ki, hogy immár nem csak az apró bokatetoválások, hanem a nagyobb, a lábszáron felfutó ábrák is egyre népszerűbbek a hölgyek között. Ezúttal csupán egy lány indult a versenyen combon lévő tetoválással. Májusban a korábbinál valamivel több, öszesen tizenhat nevezője volt a tetoválások versenyének, így a szavazóknak egyre nehezebb dolguk van.

HIRDETÉS (x)

A nyereményeket felajánlották:
Csajokamotoron.hu 10 000 Ft értékű ajándékcsomag
VTN-Dekor 10 000 Ft értékű utalvány
Ironclad Tuff Chix női kesztyű
Wild magazin egy éves előfizetés
Excipial svájci bőrápolószer ajándékcsomag
Aquaman 10 000 Ft értékű vásárlási utalvány

Még több kép a galériában!
A győztes ábra májusban Klaudia lábszárán csavarodó nonfiguratív ábra volt, amely egy pillangót fog közre. Őt követte Omnia bokaláncot imitáló mintája, majd Edit lábfejéről induló nonfiguratív motívum követi őket a sorban. Nekik, és a többi résztvevőnek is köszönjük a részvételt, és gratulálunk a győztesnek. Az ajándékait postán küldjük el.

A következő fordulóban a karon lévő ábrák kerülnek górcső alá. Ha ilyen tetoválásod van, még ezen a héten küldhetsz róla néhány jó minőségű fotót az info@csajokamotoron.hu címre. A június 14-ig beérkező mintákra június 15. és július 12. között lehet majd szavazni.

A következő fordulóban a hason, illetve a mellkas első felén lévő ábrák kerülnek górcső alá. Ha ilyen tetoválásod van, még ezen a héten küldhetsz róla néhány jó minőségű fotót az info@csajokamotoron.hu címre. Az július 19-ig beérkező mintákra július 21. és augusztus 9. között lehet majd szavazni.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...
Szokták mondani, minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak..... Nálunk ez már kollégákra is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!