Mi van a rózsák alatt?

Tartalomjegyzék

altÉletem első tetoválását, tizennyolc évesen szereztem. Még a szalonba is félve mentem be, mert soha sem voltam olyan helyen.

Így visszagondolva, tíz év után, már nevetek magamon, de hát, egyszer mindent el kell kezdeni valahol.

 

HIRDETÉS (x)

 

Hajdúszoboszlón, a „közgázban”, mert a köztudatban csak így hívtuk a középiskolát, ahová jártunk, az egész osztályban szinte csak én szerettem a rock zenét.

Szerencsére, az, hogy állandóan cikiztek a rock miatt, mert ugye a csajok inkább diszkóba jártak, nem ölte ki belőlem a szeretetet és tiszteletet a Bon Jovi zenéje iránt, amire még általános iskolás koromban találtam rá. Persze, jártam diszkóba, de ha néha jól is éreztem magam, nem volt az igazi, tudtam én… Mindig ott álltam a sarokban, és arra gondoltam, mit keresek itt… Hiába, amit erőltet az ember, az régen rossz.

Ezzel, kihúztam a négy évet, és érettségi után, első utam egy helybeli tetováló szalonba vezetett, ahol megismertem Rozsolinszky Ildit, aki életem első mintáját varrta rám, egy „Bon Jovi” feliratot a hasamra.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!