A legjobb kartetoválás 2009

Az elmúlt hónapban jóval kevesebben neveztek a Tetkó a Csajokon versenyre, mint korábban. Még szerencse, hogy csaknem minden nevezőnek két tetovált karja is van, így a versenyben mégis hasonló számú tetoválás vetélkedhetett egymással.

Az idei tetoválóverseny harmadik fordulójában érdekes helyzet alakult ki. A szavazás megkezdésétől szoros küzdelem folyt az első helyért. A furcsaság a dologban az, hogy Wera két karja, illetve az azokat díszítő ábrák fej fej mellett csatáztak egymással, folyamatos holtversenyben Brigi tetoválásával.

HIRDETÉS (x)

A nyereményeket felajánlották:
Csajokamotoron.hu 10 000 Ft értékű ajándékcsomag
VTN-Dekor 10 000 Ft értékű utalvány
Ironclad Tuff Chix női kesztyű
Wild magazin egy éves előfizetés
Excipial svájci bőrápolószer ajándékcsomag
Aquaman 10 000 Ft értékű vásárlási utalvány

Még több kép a galériában!
A fórum látogatói szerint ez a tetoválási forma, illetve a karon lévő tetoválások nem igazán nőiesek. Pedig a nevezők mindegyike kifejezetten nőies nő. Talán ez a kritériuma annak, hogy egy karon lévő tetoválás mégis esztétikus maradjon a csajokon.

A győztes ábra júniusban tehát a Wera bal karját díszítő ágaskodó ló. A másik karján lévő ábra holtversenyben a második helyre volt elegendő Brigi nonfiguratív mintájával. Nekik, és a többi versenyzőnek is köszönjük a részvételt, és gratulálunk a győztesnek. Az ajándékait postán küldjük el.

A következő fordulóban a hason, illetve a mellkas első felén lévő ábrák kerülnek górcső alá. Ha ilyen tetoválásod van, még ezen a héten küldhetsz róla néhány jó minőségű fotót az info@csajokamotoron.hu címre. Az július 19-ig beérkező mintákra július 21. és augusztus 9. között lehet majd szavazni.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Arról már írtam korábban különféle pontokba szedve, miért szeretek egyedül motorozni. A nyűgöket leszámítva rengeteg...
Bővebben...
Neked feltűnt, hogy a vadlibák olyanok, mint a motorosok? Mindig csapatban járnak, alakzatban vonulnak és...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!