A legjobb deréktetoválás 2009

Minden résztvevőnek gratulálunk a derekukat díszítő szép ábrákhoz, és reméljük, legközelebb ismét szerencsét próbálnak majd. Az első helyért szoros küzdelem folyt, a szerencsés nyertes értékes ajándékokkal lesz gazdagabb.

Az idei tetoválóverseny első fordulójában a lányok derekát díszítő ábrák versenyeztek egymással. Ez az igazán nőies testdíszítési mód igen népszerű a hölgyek körében, hiszen ha akarjuk látszik, ha akarjuk nem, de a csípőnadrágok divatjának korában szinte mindig odavonzza a tekintetet. Ezúttal összesen tizenketten gondolták úgy, hogy megmutatják olvasóinknak azt, amit a ruha többnyire eltakar, majd a szavazás közben még ketten csatlakoztak a már versenyben lévőkhöz.

HIRDETÉS (x)

A nyereményeket felajánlották:
Csajokamotoron.hu 10 000 Ft értékű ajándékcsomag
VTN-Dekor 10 000 Ft értékű utalvány
Ironclad Tuff Chix női kesztyű
Wild magazin egy éves előfizetés
Excipial svájci bőrápolószer ajándékcsomag
Aquaman 10 000 Ft értékű vásárlási utalvány

Még több kép a galériában!
Ezúttal legjobban Dane virágos, indás tetoválása tetszett a szavazóknak, őt minirossi követi a sorban egy nőies, nonfiguratív mintával. Ica chopper elejét ábrázoló, igazán motoros témájú ábrája most csak a harmadik helyre volt elegendő. Nekik, és a többi résztvevőnek is köszönjük a részvételt, és gratulálunk a győztesnek. Az ajándékait postán küldjük el.

A következő fordulóban egy kevésbé elrejthető tetoválás-fajta kerül górcső alá: a lábon lévő ábrák a lábfejtől a csípőig bárhol lehetnek. Ha ilyen tetoválásod van, még ezen a héten küldhetsz róla néhány jó minőségű fotót az info@csajokamotoron.hu címre. A május 17-ig beérkező mintákra május 19. és június 7. között lehet majd szavazni.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!