A legjobb deréktetoválás 2009

Minden résztvevőnek gratulálunk a derekukat díszítő szép ábrákhoz, és reméljük, legközelebb ismét szerencsét próbálnak majd. Az első helyért szoros küzdelem folyt, a szerencsés nyertes értékes ajándékokkal lesz gazdagabb.

Az idei tetoválóverseny első fordulójában a lányok derekát díszítő ábrák versenyeztek egymással. Ez az igazán nőies testdíszítési mód igen népszerű a hölgyek körében, hiszen ha akarjuk látszik, ha akarjuk nem, de a csípőnadrágok divatjának korában szinte mindig odavonzza a tekintetet. Ezúttal összesen tizenketten gondolták úgy, hogy megmutatják olvasóinknak azt, amit a ruha többnyire eltakar, majd a szavazás közben még ketten csatlakoztak a már versenyben lévőkhöz.

HIRDETÉS (x)

A nyereményeket felajánlották:
Csajokamotoron.hu 10 000 Ft értékű ajándékcsomag
VTN-Dekor 10 000 Ft értékű utalvány
Ironclad Tuff Chix női kesztyű
Wild magazin egy éves előfizetés
Excipial svájci bőrápolószer ajándékcsomag
Aquaman 10 000 Ft értékű vásárlási utalvány

Még több kép a galériában!
Ezúttal legjobban Dane virágos, indás tetoválása tetszett a szavazóknak, őt minirossi követi a sorban egy nőies, nonfiguratív mintával. Ica chopper elejét ábrázoló, igazán motoros témájú ábrája most csak a harmadik helyre volt elegendő. Nekik, és a többi résztvevőnek is köszönjük a részvételt, és gratulálunk a győztesnek. Az ajándékait postán küldjük el.

A következő fordulóban egy kevésbé elrejthető tetoválás-fajta kerül górcső alá: a lábon lévő ábrák a lábfejtől a csípőig bárhol lehetnek. Ha ilyen tetoválásod van, még ezen a héten küldhetsz róla néhány jó minőségű fotót az info@csajokamotoron.hu címre. A május 17-ig beérkező mintákra május 19. és június 7. között lehet majd szavazni.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Rá kell jönnöm, hogy ki kell szakadnom a mókuskerékből, hogy ne fásuljak bele. Ilyenkor valami...
Bővebben...
Sosem voltam a konyha ördöge/tündére, de miután a motorok már a téli álmukat alusszák, én...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!