A legjobb hastetoválás 2009

Az idei Tetkó a Csajokon verseny negyedik fordulójában nyolc hölgy vállalkozott rá, hogy ország-világ elé tárja a hasát díszítő mesterművet. Habár több esélyes minta is volt a nevezők között, a győztes egy olyan ábra lett, amely már az előző évben is nagy sikert aratott olvasóink között.

Az idei tetoválóverseny negyedik fordulójában eleinte fej-fej mellett haladtak a szavazatok. Azután fordult a kocka, és az egyik ábra magasan elhúzott a többi mellett. Az érdekessége a dolgonak az, hogy a Szarvaslány hasát díszítő ábrát tavaly októberben a Tattoo Magazin különdíjjal jutalmazta, idén viszont olvasóink is ezt választották a legjobbnak.

HIRDETÉS (x)

A nyereményeket felajánlották:
Csajokamotoron.hu 10 000 Ft értékű ajándékcsomag
VTN-Dekor 10 000 Ft értékű utalvány
Ironclad Tuff Chix női kesztyű
Wild magazin egy éves előfizetés
Excipial svájci bőrápolószer ajándékcsomag
Aquaman 10 000 Ft értékű vásárlási utalvány

Még több kép a galériában!
Azért érdemes megemlíteni a második és a harmadik helyezettet is. Omnia, aki már több fordulóban is megmutatta tetoválásait, ismét egy különleges, és nagyon nőies kompozícióval indult. Sajnos most csak a harmadik helyre futotta a szavazatokból, míg a Manóka hasán lévő maci - mackórajongó lévén - a második helyhez elegendő szavazatot gyűjtött.

A szavazók között ebben a hónapban is kisorsoltunk egy pólót, amit ezúttal Bayarda nyert meg. Gratulálunk a győzteseknek, és köszönjük a részvételt a többieknek is. A nyereményeket postán küldjük el.

A következő - idei utolsó - fordulóban a háton lévő ábrák versenyeznek egymással. Az augusztus 23-ig beérkező mintákra augusztus 25. és szeptember 22. között lehet majd szavazni. Ha ilyen tetoválásod van küldj róla néhány jó minőségű fotót az info@csajokamotoron.hu címre. Mivel a deréktetoválások már versenyeztek, azokon kívül minden más, a háton lévő ábráról készült fotót várunk.

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Szerintem kb. 10 éve készült az utolsó tetoválásom... vagy lehet, hogy csak nyolc. Azóta tervezem...
Bővebben...
Rá kell jönnöm, hogy ki kell szakadnom a mókuskerékből, hogy ne fásuljak bele. Ilyenkor valami...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!