A legjobb hastetoválás 2009

Az idei Tetkó a Csajokon verseny negyedik fordulójában nyolc hölgy vállalkozott rá, hogy ország-világ elé tárja a hasát díszítő mesterművet. Habár több esélyes minta is volt a nevezők között, a győztes egy olyan ábra lett, amely már az előző évben is nagy sikert aratott olvasóink között.

Az idei tetoválóverseny negyedik fordulójában eleinte fej-fej mellett haladtak a szavazatok. Azután fordult a kocka, és az egyik ábra magasan elhúzott a többi mellett. Az érdekessége a dolgonak az, hogy a Szarvaslány hasát díszítő ábrát tavaly októberben a Tattoo Magazin különdíjjal jutalmazta, idén viszont olvasóink is ezt választották a legjobbnak.

HIRDETÉS (x)

A nyereményeket felajánlották:
Csajokamotoron.hu 10 000 Ft értékű ajándékcsomag
VTN-Dekor 10 000 Ft értékű utalvány
Ironclad Tuff Chix női kesztyű
Wild magazin egy éves előfizetés
Excipial svájci bőrápolószer ajándékcsomag
Aquaman 10 000 Ft értékű vásárlási utalvány

Még több kép a galériában!
Azért érdemes megemlíteni a második és a harmadik helyezettet is. Omnia, aki már több fordulóban is megmutatta tetoválásait, ismét egy különleges, és nagyon nőies kompozícióval indult. Sajnos most csak a harmadik helyre futotta a szavazatokból, míg a Manóka hasán lévő maci - mackórajongó lévén - a második helyhez elegendő szavazatot gyűjtött.

A szavazók között ebben a hónapban is kisorsoltunk egy pólót, amit ezúttal Bayarda nyert meg. Gratulálunk a győzteseknek, és köszönjük a részvételt a többieknek is. A nyereményeket postán küldjük el.

A következő - idei utolsó - fordulóban a háton lévő ábrák versenyeznek egymással. Az augusztus 23-ig beérkező mintákra augusztus 25. és szeptember 22. között lehet majd szavazni. Ha ilyen tetoválásod van küldj róla néhány jó minőségű fotót az info@csajokamotoron.hu címre. Mivel a deréktetoválások már versenyeztek, azokon kívül minden más, a háton lévő ábráról készült fotót várunk.

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...
Szokták mondani, minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak..... Nálunk ez már kollégákra is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!