A legjobb háttetoválás 2009

Az idei tetoválóverseny ötödik fordulójában már az elején látszott, hogy minden eddiginél nehezebb lesz a legjobbat kiválasztani.

Az öt forduló alatt talán már a szavazók is elfáradtak, így épp a királykategóriában volt sokkal kevesebb szavazó, mint eddig.  A huszonkilenc benevezett tetoválás között voltak igazán részletes, profi ábrák, és pici, nőies minták is.

Utóbbiak sajnos ebben a kategóriában nem igazán rugtak labdába. Az első helyezett ezúttal a Tündvér hátán kígyózó virágminta lett. Aki szemfülesen keresgél a képgalériábn, még azt is megtalálhatja, mi volt korábban a hatalmas indák helyén.

 

HIRDETÉS (x)

A nyereményeket felajánlották:
Csajokamotoron.hu 10 000 Ft értékű ajándékcsomag
VTN-Dekor 10 000 Ft értékű utalvány
Ironclad Tuff Chix női kesztyű
Wild magazin egy éves előfizetés
Excipial svájci bőrápolószer ajándékcsomag

Még több kép a galériában!
Ebben a hónapban, a nagyszámú jelentkezőre való tekintettel az első három, legtöbb szavazatot összegyűjtő versenyzőnek ajánlottunk fel díjakat. Könnyelmű felajánlás volt. Ki gondolta volna, hogy a harmadik helyen döntetlen lesz az eredmény.

Mindenesetre Vicus709 háta és a boubble által beküldött yakooza minta is megérdemli, hogy megkapja a harmadik helyezettnek járó ajándékokat.

A második ebben a hónapban Gorgeous tetoválása lett. A hátán kígyózó életfa motívum állítólag még félkész állapotban van. Ha pedig már így elég szép egy második helyezéshez, nagyon kíváncsiak vagyunk rá, hogy milyen lesz, ha elkészül a minta.

Ebben a hónapban a szavazni is érdemes volt, hiszen a szavazatokat leadók között három darab Csajokamotoron.hu pasipólót sorsoltunk ki. A szerencsések ezúttal: Cucika, koszlerne és Zöld Piszok. Minden résztvevőnek köszönjük a részvételt és gratulálunk a díjazottaknak. Ők hamarosan postán kapják meg az ajándékcsomagjukat.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!