A legjobb háttetoválás 2009

Az idei tetoválóverseny ötödik fordulójában már az elején látszott, hogy minden eddiginél nehezebb lesz a legjobbat kiválasztani.

Az öt forduló alatt talán már a szavazók is elfáradtak, így épp a királykategóriában volt sokkal kevesebb szavazó, mint eddig.  A huszonkilenc benevezett tetoválás között voltak igazán részletes, profi ábrák, és pici, nőies minták is.

Utóbbiak sajnos ebben a kategóriában nem igazán rugtak labdába. Az első helyezett ezúttal a Tündvér hátán kígyózó virágminta lett. Aki szemfülesen keresgél a képgalériábn, még azt is megtalálhatja, mi volt korábban a hatalmas indák helyén.

 

HIRDETÉS (x)

A nyereményeket felajánlották:
Csajokamotoron.hu 10 000 Ft értékű ajándékcsomag
VTN-Dekor 10 000 Ft értékű utalvány
Ironclad Tuff Chix női kesztyű
Wild magazin egy éves előfizetés
Excipial svájci bőrápolószer ajándékcsomag

Még több kép a galériában!
Ebben a hónapban, a nagyszámú jelentkezőre való tekintettel az első három, legtöbb szavazatot összegyűjtő versenyzőnek ajánlottunk fel díjakat. Könnyelmű felajánlás volt. Ki gondolta volna, hogy a harmadik helyen döntetlen lesz az eredmény.

Mindenesetre Vicus709 háta és a boubble által beküldött yakooza minta is megérdemli, hogy megkapja a harmadik helyezettnek járó ajándékokat.

A második ebben a hónapban Gorgeous tetoválása lett. A hátán kígyózó életfa motívum állítólag még félkész állapotban van. Ha pedig már így elég szép egy második helyezéshez, nagyon kíváncsiak vagyunk rá, hogy milyen lesz, ha elkészül a minta.

Ebben a hónapban a szavazni is érdemes volt, hiszen a szavazatokat leadók között három darab Csajokamotoron.hu pasipólót sorsoltunk ki. A szerencsések ezúttal: Cucika, koszlerne és Zöld Piszok. Minden résztvevőnek köszönjük a részvételt és gratulálunk a díjazottaknak. Ők hamarosan postán kapják meg az ajándékcsomagjukat.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...
Szokták mondani, minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak..... Nálunk ez már kollégákra is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!