Aki tetoválással ünnepelte válását

full-body-tattooJacqui Moore 41 éves, kétgyermekes hölgy, akinek testét 85 százalékban tetoválások borítják. A tetoválások valójában életének új fejezetét jelzik, amely 2003-ban, válásával köszöntött be.

Szóval, Jacqui elvált Martintól és szinte azonnal bevonult egy tetoválóstúdióba. Nem mondhatni, hogy sokáig volt egyedülálló, mert ahogy betoppant, megpillantotta az ott dolgozó Andreas „Curly” Moore-t, és azonnal heves szerelem gyulladt a szívében. Érzelmei viszonzásra találtak.

Talán ennek köszönhető, hogy az eredetileg kicsire tervezett tetoválás az elmúlt nyolc év során hatalmasra növekedett. Csak a bal hónalja, a jobb lába, és arca nagyobb hányada maradt viszonylag „ábramentes”.

HIRDETÉS (x)

Curly, aki szintén „egészalakos” tetoválással büszkélkedhet, dönt arról, hogy mi is kerüljön Jacqui testére. Senki se gondolja, hogy ez a huncutság aprópénzbe kerül. Bár Curly természetesen nem számol fel munkadíjat, becslése szerint a végleges mű 22.000 dollárt ér majd.

 full-body-tattoo2

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Arról már írtam korábban különféle pontokba szedve, miért szeretek egyedül motorozni. A nyűgöket leszámítva rengeteg...
Bővebben...
Neked feltűnt, hogy a vadlibák olyanok, mint a motorosok? Mindig csapatban járnak, alakzatban vonulnak és...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!