A meztelenkedéstől a tetoválásokig

Tartalomjegyzék

Majdnem Valentin napi bébi lett, de mára pornószínésznőként keresi kenyerét a déli lány.

Helló mindenkinek, Meow Misti Dawn vagyok, pornószínésznő. Első ízben a BurningAngel.com nevű felnőtt weboldal üzemeltetői fedeztek fel, mára már saját weboldalam van. Februárban születtem, 1986-ban. Majdnem Valentin napi bébi lettem, hiszen 11-re esik a szülinapom. Csípem a South Parkot és a Family Guy-t. Van egy halom videojátékom, amelyeket főként konzolon, Xbox 360-ason és PS3-ason nyomatok. Szeretek bicajozni, sokat olvasok, játszom neten is, cicázom, kézműveskedem, új ételeket ismerek meg, és persze, tanulom az élet nagy dolgait.

HIRDETÉS (x)

- Kentuckyból származol, de Kaliforniában (L.A.) telepedtél le. Mi a különbség a két állam között?
Meow Misti Dawn: - Valóban Kentuckyból származom, de már L.A.-t tekintem az otthonomnak. A két állam egyébként jelentősen más. Kentucky például gyönyörű ősszel. Azonban rohadt nagy telek és hóvihar szokott arrafelé lenni, így a kaliforniai időjárás pont tökéletes ezek után… Nem is tervezem, hogy valaha visszaköltözöm Kentuckyba. Az emberek habitusa is teljesen más, hiszen, Kentuckyban jellemzően sok a piás, haha!

- Én személy szerint csatlakoztam a Kentucky Fried Cruelty mozgalmához, mivel rühellem a gyors éttermeket… Ma egész nagy teret hódít világszerte a Kentucky Fried Chicken ellenesség. Te, mint, aki onnan származik, melyik oldalán állsz ennek a ’csatának’?
MMD: - Nos, én vegetáriánus vagyok, tehát, természetesen rühellem a KFC-t, vesszenek!

- Pornószínésznőként éled a napjaidat. Mikor találkoztál először ezzel a kenyérkereseti lehetőséggel?
MMD: - 18 éves koromban lőtték rólam az első könnyed (soft) meztelen fotókat, majd nagyjából 20 éves lehettem, amikor elkezdtem a hardcore pornófilmezést. Ebben az iparágban aztán igen hamar közkedveltté váltam, úgy tűnik, jó vagyok benne!

- Mit éreztél akkor, mikor legelőször mondták, hogy ’Csapó… Felvétel!’?
MMD: - Hmm… Egy karmolásra kész tigrisként vetettem rá magam az áldozatra, haha!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...
Március 12. Landoltunk 3 hét után itthon. Életem nyaralása volt... Már gyanús volt, hogy hárman írtak...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!